Sollicitatieprocedure

Macaw selecteert nieuwe collega’s zorgvuldig maar natuurlijk ben jij ook kritisch wanneer het om een nieuwe werkgever gaat. In totaal voeren we twee sollicitatiegesprekken om elkaar goed te leren kennen.

Een gesprek voer je met een vakgenoot, een Macawer die eenzelfde functie uitvoert als waarvoor jij op gesprek komt. Tijdens dit gesprek wordt er diep ingegaan op de (technische) inhoud van de functie waarvoor je solliciteert.

Een tweede gesprek voer je met een People Manager. Dit gesprek heeft als doel om je persoonlijkheid en je ambitie te bespreken. Pas jij bij de Macaw organisatie, het team waarin de functie vacant is en pas jij met jouw ambities bij Macaw? De People Manager is de persoon die jou straks zal begeleiden en samen met jou verantwoordelijk is voor je ontwikkeling binnen Macaw.

Voor vacatures vanaf een specifiek niveau maakt een online persoonlijkheidsassessment onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment maakt je gewoon thuis op een moment dat het jou schikt.
Fabienne van Tol
Recruitment

Werken bij Macaw?