Wat wij bieden

Macawers krijgen vrijheid, vertrouwen en een zee aan mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. We weten namelijk dat werk een leuk en belangrijk onderdeel van jouw leven is en daar werken wij graag aan mee.

Blijven groeien
Juist omdat we voorop willen blijven lopen op technologisch gebied, stimuleren we Macawers om zich te blijven ontwikkelen. Je krijgt een zeer ruim studiebudget, daarin is zowel geld als studietijd opgenomen. Leren en ontwikkelen bij Macaw is de ‘normaalste zaak’ van de wereld.

Play hard
Vakantiegeld krijg je overal, maar bij Macaw krijg je net even meer: 8,5 %. Met 25 dagen en daar boven op extra vrije dagen bij een laag ziekteverzuim en een langer dienstverband, is dat extra vakantiegeld toch mooi meegenomen.

Werken wanneer het jou uitkomt

Macawers kunnen zelf hun tijd en werk indelen, natuurlijk in samenspraak met je klant en (People)manager. Werken kan op kantoor, bij de klant of thuis, net wat het handigst is. Verder hebben we flexibele werktijden, zodat je je tijden kunt afstemmen op jouw privé situatie en verkeersdrukte. Bij Macaw krijgt iedereen een mooie laptop en smartphone (4G). Je ontvangt een nette vergoeding voor je eigen internet verbinding thuis.

Gezondheid
Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid en geluk, maar Macaw draagt daar wel een steentje aan bij. Zo verzorgt onze chef-kok dagelijks een versbereide lunch bestaande uit gezonde maaltijden, diverse soepen en tussendoortjes waar je energie van krijgt. Ons 20│20 Energy programma stimuleert om bewuster en gezonder te werken.

Leven na(ast) Macaw
Onze ‘huisverzekeraar’ biedt je aantrekkelijke kortingen op allerlei privé-verzekeringen. Daarnaast bouw je een uitstekend pensioen op via Zwitserleven en heeft Macaw al haar medewerkers verzekerd voor het WIA- en WGA excedent hiaat. Dat betekent, dat je bij arbeidsongeschiktheid 70% van je laatstverdiende salaris blijft ontvangen. Macaw betaalt deze verzekering voor je. Een ander onderwerp waar je (gelukkig) niet dagelijks bij stil staat, maar wat als jij er morgen niet meer bent? Een uitgebreide dekking voor nabestaanden- en wezenpensioen wordt door Macaw betaald. Dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Extra
Elk jaar wordt op basis van de bedrijfsprestaties bepaald hoe groot je bonus voor dat jaar is. Het kan bij uitstekende bedrijfsprestaties oplopen tot 15% van het bruto jaarsalaris!
Fabienne van Tol
Recruitment

Werken bij Macaw?