Work hard, Play hard

Naast werkinhoud, wil je natuurlijk ook een prettige werksfeer met leuke collega’s die hun kennis met je willen delen en die je nog beter leert kennen tijdens een van de vele sociale activiteiten.

Natuurlijk wordt er bij Macaw hard gewerkt, maar dat gaat hand in hand met ‘hard ontspannen’. Het is juist goed om tijdens je werk af en toe van je plek te zijn, voor een babbel, een potje tafeltennis of poolen. Dat houdt de geest scherp en voorkomt ook nog eens dat je te lang in een ongezonde houding blijft zitten.

Het toppunt van fun bij Macaw is natuurlijk de jaarlijkse buitenlandtrip: het VNMC!

VNMC staat voor "Virtual New Media Conference". Iedere Macawer kent de afkorting, maar menigeen weet niet meer waar het nu precies voor staat, aangezien we al vanaf de oprichting in 1994 vasthouden aan de traditie om eens per jaar een aantal dagen met alle collega’s hard te ontspannen in het buitenland. De afkorting VNMC houden we daarom ook maar in stand. Er wordt echter weinig gewerkt tijdens zo’n trip; eigenlijk wordt iedereen geacht “hard te ontspannen”.

De locatie wordt als een groot geheim beschouwd en het is een sport geworden te raden welk land we nu weer gaan ontdekken. Alles is tot in de puntjes verzorgd; je hoeft je geen zorgen te maken dat je je verveelt, want vooraf heb je een ruime keuze kunnen maken uit een menu van allerlei activiteiten, voor elk wat wils.

Landen als Oostenrijk, Tunesië, Spanje, Italië, Slovenië, Marokko, Dubai en Turkije zijn al afgestreept. De grote vraag blijft, waar gaan we dit jaar heen?

Tijdens het VNMC 2018 nam Macaw in Vilnius deel aan de Make-A-Wish Business Challenge! In deze video een impressie van de dag en de afsluiting van de avond:

 

  

Karin van Oostrom
Recruitment

Werken bij Macaw?