Werken als Software Developer

“Hoogstaand development werk opleveren waar de klant en ikzelf heel blij van worden!” Heleen, werkzaam als Software Developer.

"Ik kom vanuit mijn opleiding en werkervaring (Pedagogiek) echt uit een vrouwenwereld. Nu werk ik in een mannenwereld. Dat was even wennen, maar ik vind het zo prettig. Lekker no-nonsense aan het werk.

Verschillende projecten

Mijn werkweken zien er best verschillend uit. Ik werk in teamverband bij klanten of vanuit ons hoofdkantoor. Met een klantteam werk ik samen aan een mooi producten. Denk bijvoorbeeld aan een intranet op basis van Office365 of een outlook-app.

Geïnspireerd

Ik werk met name graag bij Macaw om de fijne werksfeer. Ik vind het heel prettig dat ik geen nummertje ben. Ik heb de mogelijkheid te kiezen welke kant ik op ga. Ik hou van de leuke en gezellige sfeer binnen het bedrijf en mijn eigen afdeling. Macaw steekt veel tijd om die sfeer goed te houden. Bijvoorbeeld het jaarlijkse buitenland tripje, leuke teamuitjes, een vitaliteitsplan, een heel mooi bedrijfspand waar je geïnspireerd raakt en optimaal kunt werken.

Front- en backend

Ik heb de mogelijkheid gekregen om verschillende rollen uit te proberen; ervaring op functioneel gebied opgedaan, training gegeven bij een klant, zowel front end- als backend werkzaamheden mogen verrichten en ook nog interne presentaties gegeven. Ik weet nu wat ik wil en ben heel blij met mijn carrière switch!
Joost Seeboldt
Recruiter

What's your challenge