Werken als Solution Consultant

“Duurzaam succes brengen in een snel veranderende digitale wereld.” Vincent, werkzaam als Solution Consultant

“Als een marketing platform gebouwd is dan begint voor mij het echte werk. Hoe zorg je er voor dat het platform de doelgroep bereikt, de doelstellingen behaalt en de opdrachtgever er ook zelf mee aan de slag kan. Daar zorg ik voor!

Dat is de toekomst

SEO, Adwords, Display en Facebook campagnes zijn de kanalen, waarbij ik waarde toevoeg in de benutting en de data analyses. Het inzichtelijk maken van wat wel en niet werkt. Het benutten van de intelligentie uit het Sitecore platform naar de kanalen toe. Data gedreven marketing, dat is wat ik doe. In de toekomst zie ik een ontwikkeling van marketing automation, machine learning en nog meer focus op de customer experience.

Wereldkampioenschap

Techniek heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben ooit in de autotechnieken gestart, maar ben al snel de marketing kant uitgegaan. Ik was verantwoordelijk voor diverse topsporters en hun online aanwezigheid rondom sport en evenementen. Ik had onder meer een wereldkampioen kitesurfen en de meest extreme Red Bull kitesurfer onder mijn hoede. Mooie tijden, maar het bood te weinig ruimte voor mijn ambitie.

Super slimme collega’s!

Ik kende Macaw al van een jaar of 10 geleden van diverse MSDN Developer conferences. De professionele uitstraling en de wil om de beste te willen zijn sprak mij erg aan in Macaw. Een goed imago met hoogstaande technologische kennis, grote organisaties als klant en werken met super slimme collega’s. Dat samenspel maakt het voor mij interessant. Ik wil graag verder groeien op het gebied van digitale marketing, ik volg daarvoor opleidingen en trainingen. Saai is het daardoor eigenlijk nooit. De kennis die we op doen bij klanten delen we ook weer zodat we bij het volgende project nog beter kunnen maken, dat inspireert.”
Joost Seeboldt
Recruiter

What's your challenge?