Werken als Support Engineer

“Mijzelf ontwikkelen, groeien en de beste worden” Kevin, werkzaam als Support Engineer

Ik wil groeien! Op dit moment krijg ik tijd en ruimte om te studeren. Ik heb een persoonlijk development plan samengesteld met mijn mentor en we hebben de lat samen hoog gelegd. Hierin hebben we vastgelegd dat ik bepaalde certificaten ga behalen, bijvoorbeeld over query cijfers (een belangrijk aspect om werk goed uit te kunnen oefenen binnen BI) en Power BI.

Na mijn stage ben ik meteen aangenomen als Support Engineer. Het beeld dat ik via de website kreeg, dat klopt ook met de werkelijkheid. Bij de introductiedagen vond ik het heel prettig dat je ook de directie ontmoette. Ik zag hoe open en flexibel ze waren. Bij Macaw koesteren we vrijheid met een eigen verantwoordelijkheid. Er is een goede balans. Het team is ook prima. Het is gezellig, er is humor, maar er wordt ook serieus gewerkt. Het is direct en open naar elkaar toe. Dat mijn afstudeeropdracht ook een bruikbaar product is geworden, daar ben ik echt wel heel erg trots op.

Heel erg samen

Werken bij Macaw is leuk, omdat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je mag jezelf zijn en je hoeft geen bepaalde houding te hebben. Er wordt ruimte voor ontwikkeling gegeven. Het is een win-win situatie. We staan er samen in, Macaw en Kevin. Ook tijdens de Persoonlijke Development gesprekken (PDP): hoe gaan wij dit doen. Het is heel erg samen.

Niveau omhoog

Wat ik heb gemerkt is dat Macaw veel meer gestructureerd gewerkt wordt dan bij bijvoorbeeld mijn vorige stage bedrijf. De processen bij ons zijn heel goed ingericht, waardoor er veel meer rust is. Binnen 3 jaar wil ik een niveau omhoog. Ook wil ik een studie aan de UVA gaan volgen, software engineering. Ik ben afgestudeerd HBO-er. Daar heb ik geleerd hoe ik bepaalde dingen moet doen. Maar op de UVA leer ik waarom ik dingen op die manier moet doen. Dat spreekt mij aan. Ik ga dan 1 of 2 dagen per week naar de UVA en de rest werk ik bij Macaw. Mijn peoplemanager staat er helemaal achter, omdat Macaw kwalitatief goede mensen in dienst wil hebben."

Joost Seeboldt
Recruiter

What's your challenge?