Over werken bij Macaw

Bij Macaw geloven we in onze medewerkers en de manier waarop wij samenwerken, met elkaar en met klanten. Dat maakt ons succesvol en bovendien een waanzinnige plek om te werken. We zijn daarom ook meerdere malen beloond met de titel ‘Beste werkgever van Nederland’ en daar zijn we trots op.

Excellent
Macawers weten alles over integreren en verbinden van producten en diensten. Door de samenwerking tussen onze 5 business units houden we elkaar scherp en bieden we onze klanten een volledig product of dienst. Dit betekent ook meedenken in onderwerpen die je niet dagelijks tegenkomt.

Innovative
Digitale technische ontwikkelingen gaan razendsnel, wij willen graag koploper blijven. Daarom zijn we nieuwsgierig naar innovatie en continu op zoek naar vernieuwing en als die er niet is, dan creëren we die.

Ownership
Wij geloven dat je zelf verantwoordelijk bent voor jouw groei en geluk. Macawers krijgen veel kansen maar moeten ze wel zelf grijpen of creëren.

Passionate
Successen vieren we en zijn we trots op. Hoe klein of hoe groot ook. We geloven dat we het eindresultaat het beste bereiken door samen te werken. Want wie kan delen, kan ook vermenigvuldigen.

Fair
Diversiteit en creativiteit gaan hand in hand, hoe meer inzichten hoe rijker het eindresultaat. Transparantie in de samenwerking en communicatie is hierin belangrijk. De positief kritische houding houdt ons scherp.