Macaw.nl/Whitepapers/Onepager Office 365 Implementatie

Zo maak je de implementatie van Office 365 een succes!

De belangrijkste factoren om jouw Office 365 implementatie soepeltjes te laten verlopen.

office 365 implementatie onepager

Haal het maximale uit Microsoft Office 365

Office 365 is een krachtig en divers platform. Onze ervaring is echter dat veel organisaties er niet het maximale uithalen omdat ze moeite hebben met het succesvol uitrollen van deze oplossing als digitale werkplek. Doordat Microsoft Office 365 gigantisch veel mogelijkheden heeft, is het vrijwel onmogelijk om in één keer alle beschikbare functionaliteiten uit te rollen. Het is daarom belangrijk om klein te beginnen en de tijd te nemen om organisatiedoelen uit te werken in een tempo dat past bij je organisatie.

De start van een succesvolle Office 365 implementatie

Zoals gezegd klein beginnen met de uitrol van functionaliteiten, maar waar start je mee? In deze onepager lees je de basics voor een succesvolle implementatie van Office 365:

  • De drie belangrijkste factoren tijdens de implementatie
  • Het belang van Governance Essentials
  • De Macaw Adoption Toolkit
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact