We love challenges

What's your challenge?

Creëer de ultieme customer experience

Door optimale inzet van medewerkers en middelen

Digitalisering heeft er toe geleid dat klanten meer en meer invloed hebben op de bedrijfsstrategie. Hoe ga je hier goed mee om? Slimme inzet van digitale middelen, snel kunnen inspelen op trends en de steeds veranderende klantvraag, dat is wat je wil en bepaalt of je succesvol bent, of niet. Maar hóe zet je de beschikbare technologie goed in en onderscheid je ten opzichte van alle ander aanbieders? Het antwoord: Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden die er zijn en creëer de ultieme customer experience.

Voor veel bedrijven betekent dit dat ze hun bedrijfsprocessen grondig onder de loep moeten nemen. Terecht ook, want daar liggen de kansen om innovatie in te zetten. Want de klant écht centraal stellen betekent nogal wat voor je dienstverlening, bijvoorbeeld Digitale Transformatie

Advies nodig? We helpen je graag!

Succesvolle bedrijven richten zich in hun bedrijfsvoering op drie strategische thema’s. Ten eerste op de realisatie van een unieke customer experience en tegelijkertijd op het optimaal benutten van de capaciteiten van medewerkers. Alles met slimme inzet van beschikbare technologie met als doel de klantrelatie naar een hoger niveau te tillen.

 • Customer Experience, de manier waarop klanten de dienstverlening ervaren. Daarbij gaat het om alle ervaringen gedurende de gehele customer journey. 
 • Employee Empowerment, dit is bepalend voor de manier waarop medewerkers in staat zijn klanten te bedienen. Hiervoor zijn cultuur, de werkomgeving en de technologie die ter beschikking gesteld wordt van cruciaal belang voor succes.
 • Optimize IT Operations, een veilige en schaalbare omgeving waarin relevante en moderne tools werknemers in staat stellen om hun werk gedaan te krijgen.

Realiseer ook jouw doelen met slimme oplossingen gericht op het binnenhalen, bedienen en behouden van klanten.

 1. Digital Marketing & Commerce
 2. Data & ArtificaI Intelligence
 3. Smart Collaboration
 4. Business Applications

Challenge accepted!

Bedrijven die hun doelen met Macaw realiseren:

 1. Macaw en Heineken bekroond met Sitecore Experience Awards
 2. VWPFS: Customer engagement succesvol toegepast
 3. ANWB: Sitecore Framework
 4. DEEN: Business Apps
 5. KHN: Efficiënt en flexibel IT-systeem
 6. Eneco: Adoptie nieuwe intranet
 7. Priva: Digital Transformation
 8. Enza: Omnichannel, multi-lingual en responsive online platform