Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Succesvolle reeks App In A Day Workshops

Succesvolle reeks App in a Day Workshops

Altijd al een eigen business app willen bouwen? Tijdens de App In A Day workshop van Microsoft en Macaw steken de deelnemers de handen uit de mouwen! Lees meer.

app in a day

Het afgelopen jaar organiseerde Macaw meerdere succesvolle ‘App In A Day’ workshops. Tijdens de workshops bouwen de deelnemers van een select gezelschap in één dag een business app met het Microsoft Power Platform en ervaren zij wat de mogelijkheden van het platform zijn. Het is een unieke workshop voor zowel de deelnemers als Macaw, want zij is als enige Microsoft-partner gecertificeerd om deze workshop te geven!

Heb je ook interesse in App In A Day? Bekijk hier de aankomende workshops en schrijf je in.

App In A Day succesvol

Inmiddels hebben ruim 65 organisaties via 7 App In A Day workshops kennis gemaakt met het Business Application Platform van Microsoft. “Maandag 4 juni organiseerde Macaw de eerste App in a Day in Nederland. Deze was snel volgeboekt, waarna we direct deze twee extra sessies hebben gepland en gezien het succes van deze App In A Days gaan we binnenkort meer workshops organiseren,” sluit Rob af. Bekijk onderstaand enkele reacties van deelnemers.

Wat zeggen de deelnemers over App In A Day?

Je leest hier hoe enkele deelnemers App In A Day ervaren:

“Macaw heeft ons in één dag kennis laten maken met het nieuwe veelbelovende Business Application Platform van Microsoft bestaande uit Model & Canvas apps, Common Data Service en Flow. Dit platform biedt ons veel mogelijkheden om low/no code oplossingen te realiseren die onze business enablen klanten beter te ondersteunen en besparingen te realiseren. Perfect georganiseerd!” Ferry Bouman | Tech Lead Office 365, Eneco

“De workshop is een fijne, laagdrempelige manier om kennis te maken met PowerApps. Doordat we direct zelf aan de slag mochten, ontdek je snel welke mogelijkheden het platform te bieden heeft. Gedurende de dag ontdekte ik de gebruiksvriendelijkheid van de tool en de potentie om praktische bedrijfsprocessen eenvoudig te digitaliseren. Ik ging vol inspiratie naar huis!” Vera Crijns | Business Analyst, Quooker

“Goede opzet, enthousiaste medewerkers die goed en geduldig kunnen uitleggen.  Veel geleerd en inspiratie opgedaan, het idee om dit met andere IT experts van andere bedrijven te doen in een informele opzet maakte het tot een zeer geslaagde dag! Ook het ontvangst in het mooie kantoor, de open en vriendelijke houding van iedereen maakte het dat het niet voelde als een typisch verkooppitch of saaie trainingsdag , maar tot een echte (intieme) kennismaking met Macaw en een enerverende dag.” Rutger Vink | Workspace & Desktop Architect, Makro

“De workshop App in a Day heeft ons in een korte tijd veel inzichten gegeven over de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van PowerApps. Door zelf aan te slag te gaan met de verschillende modules: Canvas & Model Driven Apps, Common Data Service en Microsoft Flow, is de samenhang en toepassing gelijk praktisch zichtbaar geworden. Ik had al enkele ideeën, maar deze workshop heeft mij veel extra inspiratie gegeven!” Pervin Demirtekin | Digitale Transformatie Manager

Microsoft Power Platform is revolutie

“Deze technologie betekent een revolutie voor organisaties. Het is nu mogelijk om zelf business apps te maken zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Dit geeft afdelingen veel meer mogelijkheden om business processen te digitaliseren”, aldus Rob Eskes, Solution Sales bij Macaw. Lees hier meer over de kracht van het Power Platform.

Hoe werkt het Power Platform?

“Met het Business Application Platform creëer je een laag (Common Data Service), waarin alle data samenkomt. Doordat er al meer dan 200 connectoren voor ontwikkeld zijn, kun je data binnenhalen van andere applicaties als Salesforce, SAP etc. Op deze laag van data kun je vervolgens eenvoudig (no/low code) mobiele Apps (PowerApps) voor de eindgebruiker en Business Apps (Model Driven Apps) voor bijv. administratie maken. De processen tussen deze Apps en richting andere gebruikers kun je met Microsoft Flow vastleggen”, vervolgt Rob.

Interesse in App In A Day?

Microsoft & Macaw organiseren meerdere workshops per jaar. Lees hier meer over de beschikbare data en reserveer een plek.

Meer lezen
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact