Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw behaalt opnieuw Microsoft Advanced Specialization

Macaw behaalt opnieuw Microsoft Advanced Specialization

Microsoft Low Code Application Development Advanced Specialization is vierde op rij.

Advanced-specialization
Als Microsoft Gold Partner zijn we zeer trots en vereerd op het behalen van de Microsoft Low Code Application Development advanced specialization. Het is de vierde specialisatie die we hebben behaald, en een geweldige erkenning van onze kennis en ervaring in het bouwen van digitale oplossingen met behulp van Power Apps en aanverwante technologieën in het no-code/ low-code Application Platform. 

Audit 

Om in aanmerking te komen voor de specialisatie moesten we aan diverse criteria voldoen. Zo werden de implementaties die we bij klanten hebben gerealiseerd beoordeeld, moesten we aantonen dat we beschikken over zowel een bepaald aantal van de nieuwe Microsoft Power Platform-certificeringen als over specifieke Microsoft-cloudcompetenties, zodat we de gewenst hoge kwaliteit kunnen bieden. Andere criteria waren cloud telemetry-based proof van production implementations door het gebruik van Power Platform-componenten, en het hebben van een service in de Microsoft AppSource. Naast het aantonen van onze kennis en ervaring in het stimuleren van klantadoptie van Microsoft low-code-oplossingen, het realiseren van een specifiek aantal gebouwde applicaties en actieve gebruikers, werd ook de groei van het aantal gebruikers beoordeeld. En wij hebben een groei van maar liefst 35 procent in de afgelopen 12 maanden gerealiseerd. 

“We zijn dankbaar voor de samenwerking met Macaw om een sterke Low Code App Dev practice op te bouwen! Macaw’s gedrevenheid voor klantsucces door veel te investeren in technische vaardigheden is lovenswaardig”, aldus Akansha Gawade, low code partner success lead global bij Microsoft. 

Exclusieve groep partners 

“Het complete team reageerde erg enthousiast toen ze hoorden dat we de Microsoft Low Code Application Development advanced specialisatie hebben behaald. We zijn een van de weinige partners wereldwijd met deze specialisatie en het is een grote eer om deel uit te maken van een selecte groep partners”, aldus Michel Heijman, Head of Technology bij Macaw. “Sinds de eerste versie van het Power Platform in 2018 zijn we gestart met het opbouwen van een gespecialiseerd team en hebben we in kaart gebracht hoe we onze klanten succesvol kunnen maken door het platform op de best mogelijke manier in te zetten. Met veel succes hebben we klanten als Heineken, Siemens Mobility GmbH en Tata Steel voorzien van onze governance-oplossing en diensten, en hebben we talrijke Power Platform-applicaties gebouwd. De combinatie – apps, een duidelijk framework voor het gebruik van het Microsoft Power Platform, en citizen & professional development – heeft geleid tot deze specialisatie.” 

Rob Eskes, Lead Solution Consultant bij Macaw, voegt daaraantoe: “Het is geweldig om erkenning te krijgen voor onze samenwerking met Microsoft waarin we vanaf het prille begin het Power Platform hebben gepromoot. We zijn gestart met de eerste App in a Day-workshops en tegenwoordig geven we allerlei “in a Day”-workshops, van dagevents over thema’s als Robotic Process Automation (RPA) en Virtual Agent. Het is indrukwekkend om de aantrekkingskracht en potentie van het Power Platform te zien in het aantal geïnteresseerde organisaties en deelnemers. Deze populariteit van het platform komt ook terug in het aantal inschrijvingen voor onze Macaw Power Platform Academy. Het hele team kijkt er dan ook naar uit om nog meer klanten te helpen hun klantervaring te verbeteren en digitale transformatie te versnellen.” 

Strategische Partners in Digital Transformation

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. 

Lees meer
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact