Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Macaw ontvangt Microsoft Adoption & Change Management Specialization

Macaw ontvangt Microsoft Adoption & Change Management Specialization

Mooie teamprestatie, focus en kennis resulteren in Advanced Specialization in Microsoft Adoption and Change Management.

Deze week ontvingen we geweldig nieuws van Microsoft. Namelijk dat we bekroond zijn met de Microsoft Adoption and Change Management Advanced Specialization. Waarom dit speciaal is? Omdat deze specialisatie alleen wordt toegekend aan Microsoft Gold Partners die beschikken over diepgaande kennis en uitgebreide ervaring en waardevolle klantsuccessen hebben gerealiseerd – en dat gebeurt niet veelvuldig. Wij zijn namelijk nu het tweede bedrijf in onze regio zijn met deze specialisatie. 

Adoption and Change Management (ACM)

Microsoft beschrijft ACM als een set van diensten die het succes van de klant ondersteunt. Van het in kaart brengen van de zakelijke behoeften van klanten en het afstemmen van technologie hierop, tot het creëren van een plan om ervoor te zorgen dat bedrijfsresultaten worden behaald, en het implementeren van verandermanagementstrategieën – partners kunnen diensten leveren die de behoeften van klanten verder ondersteunen en waarde bieden.

Kennis en toewijding

“We hebben een sterke positie verworven in de markt van samenwerkingstools en de moderne werkplek en ik ben erg trots op ons team dat zich zo heeft ingezet om dit te bereiken”, aldus William van der Pijl, CEO Macaw. “Deze erkenning is een nieuwe mijlpaal in onze succesvolle samenwerking met Microsoft en een mooi bewijs van expertise en toewijding.”

Hoogste norm

Voor prospects die nog niet eerder met ons hebben samengewerkt, verzekert deze status hen dat we de hoogste standaarden voor ‘delivery’ en ‘support’ kunnen garanderen. Samen met bestaande klanten kunnen zij profiteren van onze belofte om niet alleen de beste oplossing te bieden, maar ook om klanten te helpen deze technologie te omarmen om hun investeringen te maximaliseren, de beste ervaringen te creëren en de gewenste resultaten te realiseren.

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact