Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft advanced specialization   

Macaw behaalt Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft advanced specialization   

optimized it trends 2022

Hoofddorp, 7 februari – Macaw heeft vandaag aangekondigd dat het de ‘Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft advanced specialization’ heeft behaald. Het is de zesde specialisatie die de Microsoft Gold Partner heeft bemachtigd. Naast de Windows Server and SQL Server Migration to Microsoft advanced specialization bezit Macaw de volgende advanced specializations: Analytics on Azure, Modernization of Web Applications to Microsoft Azure, Adoption and Change Management, Low Code Application Development en Threat Protections. “Een geweldige prestatie”, aldus Michel Heijman, Head of Technology bij Macaw.  

Validatie   

Het behalen van de advanced specialization is een validatie voor Macaw’s diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en expertise in het migreren van Windows Server en SQL Server-gebaseerde workloads naar Azure. Tijdens de audit werden Macaw’s operationele capaciteiten getoetst aan de programma-eisen voor een Microsoft Azure advanced specialization. Een team van vier Macaw-collega’s gaf uitleg over verschillende processen en procedures, en demonstreerde tools en technologieën. Ze deelden best practices en identificeerden mogelijkheden voor verbetering.  
 

Vaardigheden, ervaring en klantsuccessen   

De audit werd afgesloten met een beoordeling van de auditbevindingen, waarin het volgende staat: Het team van Macaw (NL) was zeer goed voorbereid op de audit. Zij waren niet alleen in staat het basisbewijsmateriaal te leveren dat nodig is om aan de vereisten te voldoen, maar beantwoorden tevens vragen zeer diepgaand en gedetailleerd en presenteerden informatie, voorbeelden en resultaten die verder gingen dan wat zij al hadden voorbereid. Veel van hun processen zijn sterk geautomatiseerd, maar zij waren nog steeds in staat bewijs te vinden dat deze processen werden uitgevoerd en dat ze uniek zijn voor elk project dat ze bij de audit presenteerden. Er is geen twijfel over hun capaciteiten om te voldoen aan de normen die Microsoft vereist voor het uitvoeren van alle aspecten van Windows Server en SQL Server migratie-projecten.   

Trots  

“Het succesvol afronden van de zesde advanced specialization audit heeft ons doen beseffen wat een ervaren en gepassioneerd team we hebben. We zijn dan ook ongelooflijk trots!”, zegt Michel Heijman, Head of Technology bij Macaw. Hij vervolgt: “Tijdens het samenstellen van de best practices kwam ook het besef hoe dankbaar we onze klanten zijn voor het vertrouwen en de samenwerking. We konden onze klanten succesvol maken met het inzetten van Microsoft-technologie en de overstap te maken naar het Microsoft Azure platform. En we kijken ernaar uit om nog meer klanten te helpen profiteren van hun cloud-aanpak door Windows-gebaseerde workloads naar Microsoft Azure te migreren. 

Strategische Partners in Digital Transformation

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. 

Lees meer
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact