Macaw.nl/Downloads/Datagedreven werken met Azure Synapse Analytics

Datagedreven werken toegankelijk voor elk bedrijf met Azure Synapse Analytics

Wil je ook data omzetten in inzicht? In deze whitepaper lees je hoe je dat eenvoudig doet met Azure Synapse Analytics en tegelijkertijd kosten bespaard.

Sneller starten met datagedreven werken

Elke organisatie wil zo snel mogelijk kunnen inspelen op ontwikkelingen binnen en buiten het bedrijf. Dat kan door zoveel mogelijk relevante data te analyseren. Tot voor kort was het bouwen van een data warehouse kostbaar en ingewikkeld. Met de introductie van Azure Synapse Analytics is datavirtualisatie toegankelijk en behapbaar voor álle IT-managers.

Eenvoudig je databronnen integreren met Azure Synapse Analytics

Deze whitepaper neemt je mee in de wereld van Azure Synapse Analytics. Hiermee integreer en virtualiseer je razendsnel onderdelen van je datalandschap. Synapse is de allesbinder en integreert al je databronnen, waar ze ook opgeslagen staan. Bovendien visualiseer je met Power BI de data in een handomdraai.

Sneller data omzetten in inzicht

Maar hoe start je? Met welke strategie zet je je investering het snelst om in een daverend succes? Hoe starten andere organisaties met Azure Synapse Analytics? Download de whitepaper Datagedreven werken met Azure Synapse Analytics en zet de eerste stap naar meer inzicht in jouw data!

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact