Macaw.nl/Downloads/Het Microsoft Power Platform: de versneller van jouw digitale transformatie

Het Microsoft Power Platform: de versneller van jouw digitale transformatie

Met dit no-/low-code platform zet je business-behoeften razendsnel om in digitale oplossingen. Zo wordt het Power Platform dé driver van digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd waar het platform uit bestaat en hoe je het toepast? Lees het whitepaper en start jouw Power Journey.

Bouw zelf business apps met het Power Platform

Om efficiënt te kunnen werken en snel te kunnen schakelen, is de vraag naar bedrijfsapplicaties groot. In de praktijk blijkt dit organisatorisch nog heel wat uitdagingen op te leveren. Met het Power Platform biedt Microsoft een platform waarmee je gehele organisatie met digitale transformatie aan de slag kan: zowel collega’s met weinig IT-kennis (de ‘citizen developers’) als je professionele ontwikkelaars. Het stelt iedereen in staat om business apps te ontwikkelen en processen te digitaliseren.

Maak kennis met het Power Platform

Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents met het Power Platform. In dit whitepaper maak je kennis met het platform en lees je alles over:

  • De ontwikkeling van het Power Platform.
  • Uit welke onderdelen bestaat het platform?
  • De toepassingen.
  • Het Power Platform in de praktijk.
  • Hoe je regie behoudt zonder aan innovatiekracht in te boeten.
  • Hoe je met het platform aan de slag gaat.

power platform

Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents met het Power Platform.

power platform

Lees het whitepaper
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel . We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten.

Contact