Werken als Senior Sitecore Developer

“Mijn ambitie om zowel back- als front-end te doen.” Marnix, werkzaam als Senior Sitecore Developer.

“Tijdens mijn studie was ik al bezig met websites ontwikkelen. Dat was best succesvol, ik verdiende aardig door websites te bouwen voor MKB bedrijven, daar is mijn liefde voor zowel front- als back-end ontstaan. Ook nu blijf ik beide aspecten van een website interessant vinden.

Ooit word ik sommelier!

Ik drink graag goede wijn met vrienden. Als de kindjes ouder worden, dan ga ik een sommelier opleiding doen. Nu zijn ze 2 en 5 en heb ik daardoor te weinig tijd. Ik ben gek op Bourgogne wijnen, daar weet ik inmiddels veel van. Ook de Italiaanse wijnen vind ik interessant. Sowieso Italië vind ik fantastisch… ooit spreek ik Italiaans! Noem het midlife crisis, een romantisch beeld maar volgens mij was ik in een vorig leven een Italiaan. Ik wil graag de juiste wijn en spijs combinatie krijgen, dat vind ik leuk. Er zijn meerdere wijnliefhebbers binnen Macaw dus misschien moeten we een wijnclub oprichten.

Klassieke it-partner

Ik vond Macaw altijd een klassieke IT partner met een technische inslag. Macaw kwam ik vooral bij implementatiewerk tegen. Ik zag het altijd meer als de echt technische IT-club. Maar dat is nu helemaal niet meer zo. We kunnen voor een klant echt een volledig project opleveren, van design naar oplevering en data analyse om bij te sturen. Dat weten eigenlijk weinig mensen, daar moeten we meer aandacht aan geven. We zijn genomineerd voor een Dutch Interactive Award voor het werk dat we hebben gedaan voor Eneco. We hebben zelfs een de prijs voor Best Talent gewonnen! We zijn veel te bescheiden, intern delen we heel veel informatie, maar naar buiten eigenlijk (te) weinig.

Customer journey

Het leuke is dat we echt samenwerken, zowel met de medewerkers van de klant als met Macaw collega’s. De kwaliteit moet goed zijn en zo kun je elkaar versterken. We hebben vaak te maken met systemen die wij zelf niet goed kennen, en daar heeft de klant meer verstand van en andersom. Vanuit Sitecore kunnen we goed inspelen op de wensen en behoeftes van de klant. We kunnen de customer journey zo veel beter inzichtelijk maken. Nu is een klant bijvoorbeeld meer geïnteresseerd in een luxe hotel, terwijl ze over 5 jaar kinderen heeft en liever gaat kamperen. Dat kun je eenvoudig in de gaten houden en op in spelen.

Trots op Macaw

Juist het feit dat wij het hele spectrum kunnen bedienen maakt het werken bij Macaw interessant. Ook de diversiteit en bekendheid van de klanten helpt mee, ons werk is tastbaar en zichtbaar. Ik vind het ook stoer dat we vanuit Macaw groeien in Sitecore en binnen dit vakgebied ook echt iets neerzetten. Ik wil echt een significante bijdrage leveren aan dit succes!
Joost Seeboldt
Recruiter

What's your challenge?