Macaw.nl/Inspiratie/Nieuws/Microsoft Security Partner Gold Status

Macaw behaalt Microsoft Security Partner Gold status

“Voor een succesvolle digitale transformatie is het cruciaal om intellectueel eigendom te beschermen en oneigenlijk gebruik van data en persoonlijke informatie van gebruikers te voorkomen” – William van der Pijl, CEO Macaw.

microsoft security gold partner
Macaw heeft als Microsoft Security Partner voor alle veiligheidsdisciplines de ‘Gold status’ behaald, nadat het recent twee ISAE-verklaringen ontving. De benoeming tot Microsoft Gold Partner is een erkenning van Macaw’s kennis en expertise op het gebied van digitale beveiligingsoplossingen rondom Microsoft Azure Cloud en Microsoft 365.

Macaw helpt organisaties succesvol digitaal te transformeren. Dankzij de Gold status kan de full-service digital partner haar opdrachtgevers op het gebied van security nu nog beter ondersteunen. “De vraag vanuit de markt naar betrouwbare security-oplossingen is de afgelopen jaren enorm gegroeid”, zegt William van der Pijl, CEO van Macaw. “Dit valt samen met de toenemende migratie onder onze opdrachtgevers van on-premise naar cloud. Hierdoor worden er op het gebied van dataprivacy en compliancy vanuit zowel de markt als de controlerende instanties, hogere eisen gesteld. Onze Gold Status laat zien dat wij aan die eisen voldoen.” 

Security is een onlosmakelijk onderdeel van de aanpak van Macaw en geldt als een van de speerpunten van onze strategie als digital enabler.” – Van der Pijl, CEO Macaw

Certificeringsproces

Als Security Partner Gold voldoet Macaw aan de door Microsoft gestelde certificeringseisen op het gebied van Identity & Access Management, Threat Protection, Network Security, Data & Information Protection en Security Management. Van der Pijl: “Voor een succesvolle digitale transformatie is het cruciaal om intellectueel eigendom te beschermen en oneigenlijk gebruik van data en persoonlijke informatie van gebruikers te voorkomen. Security is daarom een onlosmakelijk onderdeel van de aanpak van Macaw en geldt als een van de speerpunten van onze strategie als digital enabler.”

ISAE-verklaringen

In november 2019 kreeg Macaw de verklaringen ISAE3402 Type2 en ISAE3000 SOC 2 uitgereikt voor de kwaliteit van IT-servicemanagement, informatiebeveiliging en privacy. Van der Pijl: “Het is mooi om te zien dat onze inzet op het gebied van security wordt gewaardeerd en beloond door de markt en onze klanten. Dankzij dit soort certificeringen en verklaringen word je onderdeel van een selecte groep business IT-partners.”

Altijd op de hoogte van Digital Transformation, Customer Experience, Employee Empowerment, IT and Jobs.

Ontvang de eNewsletter
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact