Macaw.nl/Inspiratie/Podcasts/Review & preview op AI-ontwikkelingen

Review & preview op AI-ontwikkelingen

AI stoomt door; iedere onderneming zoekt naar de beste manieren om waarde te creëren met artificial intelligence. In deze podcast blikken we terug op het afgelopen halfjaar, en natuurlijk doen we ook een preview naar de kansen die zich komende maanden aandienen.

Artificial Intelligence regeert het nieuws, en het is even wennen: technologie die zich in zo’n razend tempo ontwikkelt, hebben we nog nooit meegemaakt. En als bonus heeft die technologie een heel klantvriendelijke instap; het is eigenlijk heel verwonderlijk dat iedereen gebruik kan maken van AI zonder tussenkomst van een data scientist. Wat betekent dit voor developers en gebruikers?

In deze podcast blikt onze host, Harry Boers (Digital Strategist) met Michel Heijman (Head of Technology) terug op de afgelopen AI-maanden. Ook bekijken ze samen de komende tijd: hoe ontwikkelt OpenAI zich, hoe wordt je werk eenvoudiger, en welke toepassingen kunnen we binnenkort verwachten?

De take aways van deze podcast

  • Ontdek welke impact AI de komende tijd op je bedrijfsvoering heeft.
  • Hoe ga je als bedrijf om met de nieuwe functies die AI levert?
  • Werkt AI digital sameness in de hand?
  • En de ethische kant: moet je die prioriteit geven of niet?

Wat moet je doen om te versnellen met AI? 

Hoewel organisaties beseffen dat ze iets met AI moeten doen, weten ze niet zo goed waar en hoe te beginnen. Hoe zet je de hype om naar waarde? Je leest het in het whitepaper De Reality Check op AI: Hoe zet je de hype om naar waarde?

Hierin lees je onder andere:  

  • De 3 stappen die je moet zetten om met AI aan de slag te gaan 
  • 3 voorbeelden van bedrijven die AI in de praktijk brengen  
  • Hoe ethiek ook een rol speelt bij het toepassen van AI 
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact