Macaw.nl/Inspiratie/Podcasts/Navigeren door het AI-tijdperk: data als kompas in 2024 

Navigeren door het AI-tijdperk: data als kompas in 2024 

In deze podcast duiken onze experts Jack Klaassen (Director Innovations & Technology) en Harry Boers (Business Developer) dieper in op AI en hoe dit invloed heeft op datamanagement.

In onze branche wordt alles al snel omgedoopt tot hype. Ook dit jaar zitten we weer in een berucht omslagmoment: AI werd toegankelijk voor iedereen. Maar wat maakt deze hype interessanter dan andere? En waarom zijn data management en business intelligence daardoor ook weer helemaal hot? In deze podcast duiken onze experts Jack Klaassen (Director Innovations & Technology) en Harry Boers (Business Developer) daar dieper op in.  

Samen bespreken ze waarom data onmisbaar is in je strategie voor 2024, de veranderende manier waarop we werken, en hoe bedrijven volwassen worden in hun data management, rapportages en analyses.   

De cruciale rol van data en AI en hoe organisaties dit omarmen 

Data en AI zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Bedrijven verzamelen meer en diversere data dan óóit tevoren en de complexiteit neemt toe. Klaassen en Boers bespreken de uitdagingen en kansen die dit met zich meebrengt en waarom betrouwbare data key is voor AI. Daarnaast biedt AI talloze mogelijkheden, hoe integreren organisaties deze technologie effectief? We bespreken een driestappenplan om organisaties op weg te helpen en verkennen de verschuiving naar ‘data management 2.0’. 

De take aways van deze podcast 

 • Waarom data management onmisbaar is voor AI-initiatieven. 
 • Ontdek hoe je profiteert van de nieuwste AI-ontwikkelingen. 
 • Meer over de evolutie van data management.  
 • Stappenplan en migratiepaden voor een toekomstbestendige data strategie.  

  Luister nu naar de podcast: 

  icon
  Manufacturing
  Boskalis optimaliseert master data management voor HR met Profisee
  Baggeraar Boskalis liep tegen grenzen aan in haar master data management. Profisee bleek dé flexibele, schaalbare oplossing voor verdere groei. Als enige Nederlandse Profisee-partner ging Macaw een hechte samenwerking aan met Boskalis, met waardevolle resultaten als gevolg.
  Contact