Macaw.nl/Inspiratie/Podcasts/OpenAI toepassen in jouw business

OpenAI toepassen in jouw business

De mogelijkheden van AI zijn legio; dit is het moment om de perfecte virtuele assistent te creëren voor jouw organisatie. Ontdek in 30 minuten welke impact AI op jouw business heeft en hoe je de eerste stappen zet.

Artificial Intelligence (AI) heeft onlangs een interview met F1 icoon Michael Schumacher geschreven, een hit op Spotify gemaakt en een fotoprijs gewonnen. En dat zijn slechts de gevallen die in het nieuws komen. AI heeft al enorme impact op ons leven en werk, en dat zal met de ontwikkeling alleen maar toenemen.

In deze podcast spreekt onze host, Harry Boers (Digital Strategist), met Jack Klaassen (Director Innovation & Technology) en Michel Heijman (Head of Technology) over OpenAI en hoe je dit toepast voor jouw business. In 30 minuten nemen onze experts je mee in deze snel veranderende wereld. En beantwoorden vragen als “Wanneer wordt AI slimmer dan de mens? ” en “Kun je je virtuele AI assistent vertrouwen?”.

De take aways van deze podcast

  • Ontdek de 3 fases van AI en welke impact deze op je bedrijfsvoering hebben.
  • Hoe ga je als bedrijf aan de slag met OpenAI en zorg je dat je je concurrent voorblijft?
  • En niet onbelangrijk, hoe veilig is deze nieuwe technologie?

De podcast is gesproken in het Engels.

Bekijk de podcast met video

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact