Macaw.nl/Inspiratie/Podcasts/De waarde van digitale transformatie

De waarde van digitale transformatie

Host Harry Boers praat met Sultan Semlali van Sitecore over de werkelijke toegevoegde waarde van digitale transformatie. Want wat is nu eigenlijk de toegevoegde waarde?

Harry Boers, principal consultant strategy bij Macaw, voert gesprekken met experts in de wereld van digitale transformatie. Tijdens de gesprekken gaan we zowel de breedte als de diepte in rondom de specialismes van de experts. Deze podcasts zijn een must voor mensen die werken in of rondom digitale transformatie, Microsoft en Sitecore in het bijzonder. In deze podcast spreekt Harry met Sultan Semlali over de daadwerkelijk toegevoegde waarde van Digitale Transformatie.

In deze podcast

Sultan is Customer Transformation Director EMEA bij Sitecore. Sultan heeft een imposant CV op het gebied van MarTech waarbij hij onder andere bij Adobe en Oracle ervaring op heeft gedaan. De laatste jaren is hij bezig bij Sitecore en last-but-not-least: presenteert hij zijn eigen podcast getiteld “Digital Explained To My Mom”.

Bekijk de podcast met video

Headless: hippe term of een blijvertje? Onze experts geven antwoord!

Download ons eBook over Headless

Bloed zweet en tranen. Dat hebben we gestopt in dit uitgebreide e-book over Headless.
Niet voor niets zijn we expert op het gebied van Headless, maar alles rondom digitale transformatie.
Download ons paradepaardje hier: Headless eBook

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact