Macaw.nl/Downloads/Zo maak je je applicatielandschap klaar voor de toekomst

Zo maak je je applicatielandschap klaar voor de toekomst

Door je applicatielandschap te innoveren krijgt jouw organisatie meer wendbaarheid, snelheid, efficiëntie, kostenbesparing en compliancy. Hoe je dit aanpakt? Dit whitepaper geeft je handvatten en tips.

Massaal naar de cloud, maar volgende stappen zijn nodig

De afgelopen jaren, met name de laatste drie jaar, is het bedrijfsleven massaal naar de cloud overgestapt. Van enkele applicaties verplaatsen van on-premises naar de cloud tot het compleet adopteren van een cloud-first mindset: de gezette stappen variëren qua omvang en impact. 

Volgens Gartner zullen de uitgaven aan publieke clouddiensten in 2023 met 20,7% groeien.  

De gemene deler binnen al deze initiatieven: volgende stappen zijn noodzakelijk. Zelfs als je ál je applicaties al in de cloud hebt draaien. Dat maakt je applicatielandschap niet automatisch schaalbaar, betrouwbaar en veilig. Vaak zit er bijvoorbeeld nog wel een software-monoliet achter of draaien applicaties op een Virtual Machine (VM). Zet je wél die volgende stappen, dan levert dit je organisatie op drie vlakken sowieso grote voordelen op.  

  • Wendbaarheid en snelheid.  
  • Efficiëntie en kostenbesparingen.  
  • Veiligheid en compliance.  

Takeaways van dit whitepaper

De voordelen van het moderniseren van je applicatielandschap zijn legio. Het is tijd om woorden in daden om te zetten. Hoe ga je het beste aan de slag met de innovatie van jouw applicatielandschap, ofwel App Innovation? Dit whitepaper zet een aantal handvatten en tips voor je op een rij:  

  1. Breng je applicatielandschap in kaart 
  2. Ontdek je USP’s 
  3. Gebruik het 6R-model 
  4. Zet je development-capaciteit heel gericht in. 

Aan de slag met App Innovation

Wil je een keertje sparren of advies over het moderniseren van jouw applicatielandschap? Onze experts helpen je graag verder met het 6’R-model of bijvoorbeeld een Application Landscape Assessment. Neem telefonisch contact op of laat via het digitale contactformulier jouw gegevens achter. We love challenges! 

App Innovation

Door je applicatielandschap te innoveren krijgt jouw organisatie meer wendbaarheid, snelheid, efficiëntie, kostenbesparing en ben je compliant. Hoe je dit aanpakt? Dit whitepaper geeft je handvatten en tips.

Lees het whitepaper
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel . We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten.

Contact