Macaw.nl/Downloads/Infographic: Is jouw organisatie AI-proof?

Infographic: Is jouw organisatie AI-proof?

In deze infographic leiden we je door de belangrijkste stappen om een AI-proof organisatie te worden. Ben je er klaar voor?

Hoewel AI al meer dan 70 jaar bestaat, is het met GenAI technologie als ChatGPT en Microsoft Copilot toegankelijk gemaakt voor iedereen. Wat is jouw kijk op AI? Weet je al hoe je het gaat integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering? In deze infographic leiden we je door de belangrijkste stappen om een AI-proof organisatie te worden. Ben je klaar voor the Era of AI?

Goed voorbereid aan de slag met AI

Nederland loopt voorop in de toepassing van GenAI: bijna 70% van de bedrijven maakt al gebruik van de technologie en ruim de helft doet dat aan de hand van een strategie. Toch blijkt dat veel bedrijven nog wel wat uitdagingen ervaren. Ze zien de potentie van GenAI, maar worstelen met het vinden van de juiste skills, het toepassen van data governance, en het creëren van use cases die aansluiten bij hun bedrijfsbehoeften en budget.

De waarde van een goede voorbereiding kan niet worden overschat, en wij zijn hier om te helpen. Met deze infographic zetten we de eerste stap. Aan de hand van een aantal vragen krijg je een duidelijker beeld hoe AI-proof jouw bedrijf vandaag is.

In 6 stappen inzicht in jouw AI-readiness

Nu AI het gesprek van de dag is, geeft deze roadmap-infographic je inzicht in waar jouw bedrijf staat op weg naar een AI-proof organisatie. De infographic omvat vragen zoals:

  • Wie houdt zich binnen het bedrijf bezig met AI?
  • Wat is jullie stip aan de horizon?
  •  Welke bouwstenen zijn onmisbaar voor AI-succes?

Preview

In 6 stappen inzicht in jouw AI-readiness
Download infographic
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact