Macaw.nl/Cloud Services

Cloud Services

Ervaart jouw IT-afdeling uitdagingen rondom cloud services? Zoals een migratie, compliancy of kostenbeheersing? Macaw ontzorgt jouw organisatie in de gehele cloud journey, zodat jij je kunt focussen op kritische succesfactoren.
Meer ontdekken

Macaw: partner tijdens je hele cloud journey

Al meer dan 25 jaar helpt Macaw bedrijven met hun cloud uitdagingen: van cloud transities en verhuizingen tot modernisatie en optimalisatie van bestaande cloud platformen. Macaw ondersteunt en ontzorgt organisaties in alle fases van hun cloud volwassenheid. Zo helpen wij klanten bij het ontwerpen van een cloud-strategie en de implementatie, tot het beheren van de cloud. Met Macaw haal je maximale waarde uit je cloud platform en behoud je de controle en het overzicht van je IT-omgeving.

De voordelen van de cloud

Als Microsoft Partner zijn we overtuigd van de kracht van Azure, hét cloud platform voor flexibiliteit en schaalbaarheid. Met de technologie van Azure en de expertise van Macaw behaal je voordelen zoals:

  • Het garanderen van business continuïteit en het verhogen van de betrouwbaarheid van je IT-infrastructuur.
  • Het verbeteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van je diensten, terwijl je kosten en complexiteit vermindert.
  • Het naleven van beveiligingsrichtlijnen en compliance standaarden, gecombineerd met een veilige en hoogwaardige gebruikerservaring.
  • Het versnellen van innovatie en digitale transformatie, met een verhoogde time-to-market en een verbeterde gebruikerservaring.
  • Het benutten van Azure’s krachtige analytische diensten en AI-mogelijkheden voor geavanceerde bedrijfsoplossingen.

Cloud Adoptie & Migratie

Staat jouw organisatie aan de vooravond van een migratie? Bij Macaw staan we klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste cloud migratie strategie. We zorgen ervoor dat je cloudomgeving veilig is voor je workloads, voldoet aan alle compliance richtlijnen en dat je data goed beheerd wordt.

Middels inspiratiesessies, workshops en of assessments onderzoeken we samen hoe klaar je huidige omgeving is voor een migratie naar de cloud. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er servers, databases of applicaties zijn die nog niet cloud-geschikt zijn, evalueren we de financiële implicaties en bespreken we wie de eigenaar wordt van de cloudomgeving. Ook nemen we beveiliging onder de loep. Al deze inzichten zorgen voor een kwalitatief migratieplan.

Cloud Modernisatie

Ben je al een eind op weg in je cloud journey? Onze experts staan klaar om je te helpen nog meer waarde uit de cloud te halen. Dit doen we door het optimaliseren en moderniseren van je bestaande applicaties, databases en infrastructuur naar cloud-native oplossingen. Met modernisatie verbeter je niet alleen de prestaties, maar verhoog je ook de schaalbaarheid, cloud security en verlaag je de kosten. Cloud governance  is hierbij onontbeerlijk en Macaw ondersteunt bij een naadloze integratie, optimalisatie en controle van de gehele cloudomgeving waardoor de business continuïteit gewaarborgd blijft en innovatie en digitale transformatie wordt versneld.

Een keertje sparren over jouw cloud uitdagingen?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Onze klanten

Onze Expertise

Met meer dan 25 jaar ervaring en een track record van bedrijven als Heineken en Friesland Campina is Macaw expert op het gebied van Microsoft technologieën. Onze Azure expertise bekrachtigen we met onze Solutions Partner Designations, erkenningen voor onze kennis en ervaring in het leveren van hoogwaardige cloud oplossingen en diensten aan onze klanten.

Neem contact op voor een inspiratieworkshop

Ben je benieuwd hoe de cloud jouw organisatie kan transformeren of overweeg je de overstap naar de cloud? In onze interactieve workshop duiken we samen in de wereld van de cloud. We verkennen wat de cloud precies is, ontdekken de voordelen en onderzoeken wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Deze workshop is volledig interactief en wordt speciaal afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Neem contact op met onze experts.

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie
Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?
Taking the next step
01 / 03 03
Azure Migration Workshop
Op zoek naar manieren om jouw Azure cloud migratie in goede banen te leiden? Tijdens deze workshop ga je hands on aan de slag met de vak experts van Macaw. Je krijgt inzicht in landingszones, waarom ze belangrijk zijn en hoe je ze kunt ontwerpen en implementeren voor je eigen migraties. Tevens leer je hoe je applicaties naar de cloud migreert met behulp van ‘Azure Migrate’ tooling.
Azure Well-Architected Review
Valideer je Azure omgeving met onze Azure Well-Architected Review. Krijg inzicht in de betrouwbaarheid, performance, beveiliging en kosten van je Azure omgeving en ontvang aanbevelingen op basis van de best practices van Microsoft. Met deze review verbeter je de algehele efficiëntie, verminder je de complexiteit en maximaliseer je de OPEX en ROI van je Azure implementatie.
Cloud Competence Center: faciliteer en optimaliseer jouw cloud-adoptie
In het tijdperk van AI is cloud de nieuwe norm. Maar hoe zorg je ervoor dat je cloud-infrastructuur altijd up-to-date is en aan de laatste normen voldoet? Dat je ontwikkelteams maximaal worden ondersteund bij het realiseren van nieuwe businesstoepassingen? En dat je medewerkers op een centrale plek terecht kunnen met al hun cloudvraagstukken? Een Cloud Competence Center biedt antwoord op al deze vragen.
Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact