Macaw.nl/Data, Analytics en AI

Data, Analytics & AI

Macaw brengt Data & AI naar de werkvloer.
Meer ontdekken

Data en AI waardevolle bron van informatie

Data is het nieuwe goud. Aan de hand van data kun je nagaan welke weg een klant bewandelt alvorens tot een aankoop over te gaan. Zelfs het voorspellen van die weg behoort tot de mogelijkheden. Maar er valt nog meer te halen uit data. Zo kun je kunstmatige intelligentie (artificial intelligence of AI) gebruiken om op tijd te achterhalen wanneer onderhoud nodig is. Het is trouwens ook mogelijk om gegevens die al in de eigen organisatie voorhanden zijn in te zetten voor verbetering van bedrijfsprocessen. Dat heet BI (Business Intelligence) en daarmee kun je data inzetten voor innovatie en groei van je bedrijf.

Samenbrengen Data en AI is volop in ontwikkeling

Gebruik van data en AI biedt dus veel voordelen voor je bedrijf en de mogelijkheden zijn enorm. Doordat toepassingen nog volop in ontwikkeling zijn, is het een complexe onderneming om technologie en meerdere databronnen goed samen te brengen. Maar Macaw houdt wel van dat soort uitdagingen. We zijn experts op gebied van data én van business. We ontwikkelen slimme applicaties voor op de werkvloer en denken mee over de vraag hoe je daarmee elke gebruiker kunt voorzien van relevante informatie.

Meer weten over Data, Analytics & AI in de praktijk?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Meer Data, Analytics & AI
01 / 03 03
Data Science
Gebruik slimme wiskundige modellen om waardevolle resultaten te behalen voor jouw organisatie.
Customer Data Platform
Optimaliseer je kanalen en krijg een 360 graden klantbeeld met een Smart Data Platform. Hiermee bied de klant het juiste aanbod, op het juiste moment, via het juiste kanaal.
Power BI for the Enterprise
Houdt continu controle op de bedrijfsprocessen, gedrag en statusoverzichten door inzet van geavanceerde datatooling.
Whitepaper

Customer Data Platform

Met het Customer Data Platform leg je de basis voor een optimale Customer Experience. Het platform is een centrale plek waar al je data samenkomt en toegankelijk is voor afdelingen zoals Sales, Marketing en Klantenservice. Een 360 graden klantbeeld waarmee je de klant optimaal bedient. Meer weten?

Data Science

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact