Macaw.nl/Data & Analytics

Data dienstverlening bij Macaw: jouw sleutel tot succes in het AI-tijdperk

Versnel je datagedreven reis in het tijdperk van AI en ontsluit de beloofde waarde van data.
Meer ontdekken

De uitdagingen in data

Als CTO of Chief Data Officer sta je voor complexe data-uitdagingen: onvoorspelbaar klantgedrag, schaarse op de markt en fragiele toeleveringsketens. Daarnaast is het belang van een sterk data fundament met de komst van AI onmisbaar geworden. Zonder fundament kun je AI niet betrouwbaar toepassen. Macaw begrijpt deze uitdagingen en biedt toekomstbestendige oplossingen in data management en strategie.

Versnel jouw data driven journey

Onze aanpak begint bij de basis: betrouwbare data. Zonder vertrouwen in je data, kun je geen gefundeerde beslissingen nemen. Wij zorgen voor deze betrouwbaarheid in data. Vervolgens ontwerpen en plannen we data-oplossingen, specifiek afgestemd op jouw bedrijf en medewerkers, met de focus op echte ROI in data.

Onze roadmap leidt naar een duurzaam en schaalbaar data platform, waarop we waarde uit data extraheren en toepasbaar maken voor jouw bedrijf. Zo blijf je, met onze data expertise, nu en in de toekomst vooroplopen.

Macaw: jouw expert op het gebied van data

Kiezen voor Macaw betekent vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring in data-innovatie en technologie. Als Microsoft Partner implementeren we de nieuwste technologieën in data en brengen effectieve data-oplossingen naar jouw organisatie. Ons team, bestaande uit engineers, dataspecialisten en designers, heeft bewezen succesverhalen in data bij bedrijven als Eneco, Boskalis en Cube Cold.

Jouw data, onze passie

Bij Macaw zijn we niet alleen je dienstverlener, maar je partner in de reis naar data-excellence. We begrijpen jouw bedrijf en zijn volledig toegewijd aan het begeleiden naar een toekomst waarin data de hoofdrol speelt. Ontdek meer over onze dienstverlening en start vandaag nog met de versnelling van jouw data driven journey.

Persoonlijk advies?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact