Macaw.nl/Data, Analytics en AI

Data, Analytics & AI

Macaw brengt Data & AI naar de werkvloer.
Meer ontdekken

Data en AI waardevolle bron van informatie

Data is het nieuwe goud. Aan de hand van data kun je nagaan welke weg een klant bewandelt alvorens tot een aankoop over te gaan. Zelfs het voorspellen van die weg behoort tot de mogelijkheden. Maar er valt nog meer te halen uit data. Zo kun je kunstmatige intelligentie (artificial intelligence of AI) gebruiken om op tijd te achterhalen wanneer onderhoud nodig is. Het is trouwens ook mogelijk om gegevens die al in de eigen organisatie voorhanden zijn in te zetten voor verbetering van bedrijfsprocessen. Dat heet BI (Business Intelligence) en daarmee kun je data inzetten voor innovatie en groei van je bedrijf.

Samenbrengen Data en AI is volop in ontwikkeling

Gebruik van data en AI biedt dus veel voordelen voor je bedrijf en de mogelijkheden zijn enorm. Doordat toepassingen nog volop in ontwikkeling zijn, is het een complexe onderneming om technologie en meerdere databronnen goed samen te brengen. Maar Macaw houdt wel van dat soort uitdagingen. We zijn experts op gebied van data én van business. We ontwikkelen slimme applicaties voor op de werkvloer en denken mee over de vraag hoe je daarmee elke gebruiker kunt voorzien van relevante informatie.

Persoonlijk advies?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact

Onze dienstverlening

Onze way of working

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact