Macaw.nl/Managed Services

Macaw Managed Services garanderen continuïteit en innovatiekracht

Macaw ontzorgt jouw IT-afdeling in beheer, security en faciliteert in continuïteit en groei.
Meer ontdekken
Nieuwe digitale oplossingen moeten continu waarde opleveren, medewerkers werk uit handen nemen en het gewoon doen. Macaw Managed Services ontzorgen, ondersteunen medewerkers, houden je volledige digitale landschap veilig en in topconditie zodat jij je kunt focussen op het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.  

Wat zijn Managed Services?

Organisaties besteden steeds meer hun IT uit, zodat ze zich beter kunnen focussen op hun kernactiviteiten. Bovendien is diepgaande expertise van softwareontwikkeling, -implementatie en -onderhoud schaars. Vaak is het outsourcen van beheer op de lange termijn kosteneffectief omdat je geen grote interne IT-afdeling hoeft op te zetten. Zo is cybersecurity bijvoorbeeld specialistisch werk en dit vraagt om 24/7 monitoring, wat voor de meeste bedrijven niet afdoende zelf te regelen is. Macaw heeft de experts in huis met een breed scala aan vaardigheden waardoor ze snel en efficiënt problemen oplossen.

Waarom kies je voor Macaw Managed Services?

Hebben we jouw nieuwe infrastructuur, website, applicatie, dataplatform of welke digitale dienst dan ook gebouwd? Dan kunnen wij die ook altijd beheren vanuit de kracht van een duurzaam partnerschap. Hoe beter je elkaar kent, des te beter kunnen wij je helpen en groei faciliteren. Hierdoor haal je jarenlang maximale waarde uit de digitale oplossingen. 

Wat onze aanpak uniek maakt? We redeneren en handelen altijd vanuit toegevoegde waarde. Degene die jouw oplossing bouwt, blijft je aanspreekpunt voor ondersteuning en doorontwikkeling. Dat schakelt snel, soepel en kostenefficiënt. Niet voor niets geven klanten onze dienstverlening gemiddeld een 8 (lees verderop meer over ons klanttevredenheidsonderzoek).

Cloud en Infra Management

Digitale technologie is dé randvoorwaarde voor je bedrijfsvoering. Daarom leggen we met Microsoft Azure een solide en innovatief fundament waarop je onbegrensd werkt en groeit. Door proactief onderhoud en ontwikkeling blijft performance optimaal en de kosten minimaal. Veiligheid boven alles, daarom is het goed te weten dat infrastructuur, dataplatform en business apps vallen onder de veiligheidsparaplu van Microsoft. Wij houden je in de lucht.  

Applicatie Management

Applicaties  vragen om beheer tijdens de hele levenscyclus, maar dat hoeft niet continu. Daarom is het niet kostenefficiënt om zelf een team applicatiebeheerders in huis te hebben. Applicatie Management is als een onderhoudscontract van je cv-ketel, maar bij Macaw pakken we dat next level aan. 

Wij voorkomen problemen door een naadloze overgang van bouw naar beheer. We voegen leden van het applicatie managementteam toe aan het project waardoor kennis, documentatie en risico’s scherp op het netvlies blijven en het beheer kostenefficiënt is. Ben je veel tijd kwijt aan het in de lucht houden van (oude) Microsoft technologie? Besteed het uit, zodat jouw collega’s zich beter kunnen focussen op het toevoegen van waarde.

Functioneel Management

De CEO moet binnen 3 uur zijn presentatie afmaken, maar er gaat iets mis. Komt je eigen helpdesk er niet uit bij een vraag over Microsoft 365, inclusief Teams, PowerApps en Power BI? Dan staat Macaw  ongeacht tijdstip en plaats klaar om dit razendsnel te regelen. Uiteraard nemen we ook het subscriptie- en licentiebeheer voor onze rekening zodat je altijd soepel blijft samenwerken, ook na een fusie of overname. Naast ondersteuning op de Microsoft suite, bieden wij als long-standing Platinum Implementatie Partner ook de beste ondersteuning op Sitecore zodat je webshop en campagnes op rolletjes blijven lopen. Onze kracht bij support? Wij sluiten de tickets pas als jij aangeeft dat het probleem is opgelost.

Macaw geeft jou ruimte voor groei

Digitale technologie moet altijd waarde opleveren. Macaw ontwikkelt, beheert en faciliteert daarmee jouw groei. Wil je ook zorgeloos werken? Of ben je benieuwd wat Macaw voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Persoonlijk advies?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Customer Survey

Macaw scoort een 8 in jaarlijks klanttevredenheids- onderzoek

We zijn trots en verheugd om de resultaten van ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek, uitgevoerd door Statisfact, met je te delen. Klanten beoordeelden afgehandelde verzoeken op verschillende aspecten zoals snelheid, kwaliteit, expertise en vriendelijkheid. Zo krijgen onze collega’s een score van 8.1 voor expertise, wat aangeeft dat we de beste vakmensen in huis hebben en in staat zijn onze klanten de beste oplossing te bieden. Daarnaast scoort ook de kwaliteit van onze dienstverlening en het meedenken met het oplossen van problemen hoog, een 8.6. Het feit dat we ’the extra mile’ gaan, werd eveneens erkend met een score van 8.6. Ons motto is ook niet voor niets We love challenges! Net zo belangrijk vinden we eerlijkheid en transparantie, welke een 8.6 kregen. Wat betreft onze kernwaarden, scoorde Passion een 8.4, Ownership een 8.5 en Innovatie een 7.5.

We bedanken onze klanten voor hun waardevolle feedback!

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact