We love challenges

Full-servicepartner voor digitale transformatie.
What's your challenge?
ONZE PASSIE

Connecting the dots in digital for you

Wil jij succesvol zijn, en blijven? Dan moet je als bedrijf inventief, vooruitstrevend en relevant zijn; de beste klantervaring bieden; en data en technologie slim inzetten voor continue verbeteringen. Het is onze grootste passie je daar bij te helpen. Wij doen dit door op unieke wijze de beste technologieën, data en de meest slimme koppen te combineren met creativiteit en gedrevenheid. Hierdoor kunnen we elke uitdaging aan. En zorgen we er voor dat jij de concurrentie voorblijft.
Jouw uitdagingen
Data & AI Cloud Digital Marketing Digital Workplace Digital Transformation Business Apps

Onze diensten

Een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Dankzij onze brede dienstverlening zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en écht bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wat je uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. 

Bekijk alle diensten
Onze klanten
Cases waar we trots op zijn

Koninklijke BAM Groep plant kantoorcapaciteit wereldwijd met Desk Planner App

Koninklijke Bam Groep zocht naar een manier om ‘het nieuwe samenwerken’ op een veilige manier vorm te geven. Met de Desk Planner App, welke in slechts 3 dagen werd gelanceerd, reserveren de BAM medewerkers nu snel en veilig een plek op kantoor. Ook worden de parkeerplaatsen en catering met de app afgestemd. Daarbij wordt ook altijd voldaan aan de geldende landelijke en regionale richtlijnen. Meer weten?
Cases waar we trots op zijn

CED haalt meer uit data door ontwikkeling van Modern Smart Data Platform in de cloud

‘Schade-specialist’ CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Dat werd het Modern Smart Data Platform. Welke inzichten leverde dat op?
Cases waar we trots op zijn

BNG Bank bouwt in een week robuuste Power App voor vastleggen risico’s

Samen met Macaw ontwikkelde BNG Bank een app om risico’s en controles te beheren. Met de hulp van Power Apps lukte dat in een week. Hoe speelden ze dat klaar?
Cases waar we trots op zijn

Schoeller Allibert verhoogt productiviteit medewerkers door adoptie Office 365

Internationale onderneming Schoeller Allibert was op zoek naar een wereldwijd samenwerkings- en communicatieplatform. Met Office 365 weten medewerkers elkaar nu makkelijk te vinden en stijgt de productiviteit. Iedereen heeft toegang tot een optimaal ingerichte én veilige digitale werkplek. Dagelijks maken ruim 1000 medewerkers gebruik van het platform en ruim 800 personen van het geïntegreerde Microsoft Teams.
Cases waar we trots op zijn

Klaverblad Verzekeringen schakelt Macaw in om Future of Work-wensen te realiseren

Microsoft SharePoint en Teams helpen Klaverblad Verzekeringen makkelijker samen te werken, efficiënter te communiceren en informatie snel en eenvoudig te delen.
Cases waar we trots op zijn

Digital Marketing voor de Melitta Festivaltour

Vrede, vreugde, beats en bonen – onder dit motto brengt Melitta, producten van koffiemachines, zijn gehele koffiecompetentie naar maar liefst drie grote festivals in Duitsland en viert de goede oude koffietijd als lifestyle. Voor de digital marketing campagnes wordt alles uit de kast getrokken: influencer marketing, communicatie op meerdere channels en zelfs de inzet van slimme chatbots! Benieuwd naar deze campagne?
01 / 06
9 juni 2022

Digital Inspiration Day 2022: de toekomst is composable

De Digital Inspiration Day 2022 is een event dat je niet wilt missen als je op zoek bent naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital marketing, digital experience platformen en security. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe de toekomst van composable business eruitziet? En wat de rol van cyber security is? Dan ontmoeten we je graag 9 juni in Hoofddorp. Reserveer vandaag nog jouw gratis plek en ontdek meer over het programma.

Macaw & Sitecore: 20 jaar partnerschap

Tijd voor een liefdesverhaal – Hollywood style. Macaw & Sitecore: 20 jaar partnerschap. Dit jaar vieren we onze Sitecore EMEA Partner of the Year award! “We zijn erg trots dat we zijn uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw. “Het is een geweldige erkenning voor onze inzet en focus op het Sitecore-portfolio, en een mooie beloning voor ons team en hun uitgebreide expertise, kennis en vaardigheden op het gebied van Sitecore-oplossingen en -diensten. We zullen op dit hoge niveau blijven presteren zodat we onze klanten kunnen voorzien van uitzonderlijke dienstverlening, en ze kunnen helpen succesvol te zijn op digitaal gebied, met onderscheidende klantervaringen.” Lees meer over ons verhaal en de hoogtepunten die ons deze prestigieuze titel opleverden. 

Great Place To Work

Werken bij Macaw

Wil je werken bij een Great Place to Work? Waar we het belangrijk vinden dat je met meer energie naar huis gaat dan waar je mee naar kantoor gekomen bent? Vitaliteit, cultuur, diversiteit en een flinke dosis uitdaging staan bij ons centraal.
Bekijk onze vacatures
Johan van den Boogaard Director Solutions & Consulting
Orla van 't Hof Digital Marketing Analyst
Thomas van Bilsen Data & Analytics Consultant
Atin Choenni Test Engineer
Rocky Tjon A Sin Software Developer
450+
Collega's
Meggy de Jong Digital Marketeer
450+
Collega's
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships? 

macaw challenge accepted
Partnerships

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!