Innovate in the Era of AI

De Reality Check op AI

Hoe zet je de hype om naar waarde?

Master Data Management

De sleutel tot effectief data management

Zo creëer je een fantastische Employee Experience

IT en HR slaan de handen ineen

Het Microsoft Power Platform

Stel je medewerkers in staat om zelf slimme business apps te bouwen

Content Hub

Van contentchaos naar marketingflow

01 / 06
Transformeer je business met Macaw

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?
Ontdek meer
Onze klanten

Copilot M365 Kickstart: Is jouw organisatie klaar voor de toekomst van Copilot?

 Stel je voor: jouw medewerkers besparen wekelijks uren door de slimme integratie van Copilot M365. De mogelijkheid om de kracht van AI binnen jouw organisatie te ontsluiten is nu binnen handbereik. Met onze Copilot M365 Kickstart bieden we een op maat gemaakte pilot, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie, al vanaf 10 licenties.  Samen verkennen we de beste manier om klein te beginnen, met de flexibiliteit om te groeien op jouw tempo. Klaar om de eerste stappen met Copliot te zetten? 

Succesverhalen

VGZ transformeert klantenservice met generative AI-assistent Maike

VGZ heeft de klantenservice getransformeerd door de introductie van Maike, een generative AI-assistent die snel en accuraat vragen beantwoordt, waardoor zowel klanten als medewerkers profiteren van verbeterde efficiëntie en tevredenheid. Dit innovatieve project, ontwikkeld in samenwerking met Macaw, benut de kracht van generative AI om complexe klantvragen te begrijpen en te beantwoorden, en illustreert VGZ's commitment aan continue verbetering en technologische vooruitgang.
Succesverhalen

Macaw helpt FrieslandCampina de productiviteit van medewerkers te verhogen via low-code/no-code apps

FrieslandCampina is een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie die teruggaat naar 1871. Het bedrijf verwerkt melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Samen met de ruim 15.000 leden-melkveehouders beheert FrieslandCampina de gehele productieketen van gras tot glas. Door continu te innoveren, wil het zuivelbedrijf groei voor iedereen stimuleren.
Succesverhalen

Cube Cold Europe krijgt direct grip op acquisities met Macaw Smart Data Platform

Cube Cold Europe is een infrastructuurplatform voor koel- en vriesopslag met een buy and build strategy. Het koopt cold store bedrijven in Europa en smeedt er één synergetisch geheel van. Bij elke acquisitie moet Cube Cold in één oogopslag weten hoe de bedrijven ervoor staan. Met het Smart Data Platform, werd dit binnen een half jaar en tot volle tevredenheid gerealiseerd.
Succesverhalen

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bij Heineken draagt iedereen bij aan de digitalisering. Inmiddels bouwen meer dan 4000 citizen developers applicaties met het Power Platform.
Succesverhalen

VGZ verbetert dienstverlening verder door webplatform te upgraden

Coöperatie VGZ beoordeelt elk half jaar haar IT-omgeving om voorop te blijven lopen en de beste dienstverlening te kunnen leveren. De zorgverzekeraar besloot daarom met de hulp van Macaw het webplatform te upgraden naar Sitecore Experience Platform 10.2.
Succesverhalen

CED haalt meer uit data door ontwikkeling van Modern Smart Data Platform in de cloud

‘Schade-specialist’ CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Dat werd het Modern Smart Data Platform. Welke inzichten leverde dat op?
Succesverhalen

BNG Bank bouwt in een week robuuste Power App voor vastleggen risico’s

Samen met Macaw ontwikkelde BNG Bank een app om risico’s en controles te beheren. Met de hulp van Power Apps lukte dat in een week. Hoe speelden ze dat klaar?
Succesverhalen

Een toekomstvisie geplant om te oogsten in de toekomst: Nutreco maakt gebruik van Microsoft 365-oplossingen om boeren te helpen productiever te zijn

Met als bedrijfsdoel "Feeding the Future" streeft Nutreco er fanatiek naar het probleem van duurzame voedselproductie op te lossen. Het bedrijf schat dat, om de wereldbevolking in 2050 te voeden, de wereld 70 procent meer voedsel zal moeten produceren dan nu. Om dat doel te bereiken, streeft het bedrijf er continu naar te excelleren.
Succesverhalen

Klaverblad Verzekeringen schakelt Macaw in om Future of Work-wensen te realiseren

Microsoft SharePoint en Teams helpen Klaverblad Verzekeringen makkelijker samen te werken, efficiënter te communiceren en informatie snel en eenvoudig te delen.
01 / 09

Onze diensten

Een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Dankzij onze brede dienstverlening zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en écht bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wat je uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. 

Bekijk alle diensten
Contact