We love challenges

Full service partner voor digitale transformatie

De Reality Check op AI

Hoe zet je de hype om naar waarde?

Digital Transformation Strategie

Vlieg jouw transformatie succesvol aan met deze 5 stappen

Zo creëer je een fantastische Employee Experience

IT en HR slaan de handen ineen

Content Hub

Van contentchaos naar marketingflow

Het Microsoft Power Platform

Stel je medewerkers in staat om zelf slimme business apps te bouwen

Customer Data Platform

Vergroot het succes van je marketing- en salesorganisatie

01 / 07
Onze klanten
Cases waar we trots op zijn

Macaw helpt FrieslandCampina de productiviteit van medewerkers te verhogen via low-code/no-code apps

FrieslandCampina is een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie die teruggaat naar 1871. Het bedrijf verwerkt melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Samen met de ruim 15.000 leden-melkveehouders beheert FrieslandCampina de gehele productieketen van glas tot glas. Door continu te innoveren, wil het zuivelbedrijf groei voor iedereen stimuleren.
Cases waar we trots op zijn

Cube Cold Europe krijgt direct grip op acquisities met Macaw Smart Data Platform

Cube Cold Europe is een infrastructuurplatform voor koel- en vriesopslag met een buy and build strategy. Het koopt cold store bedrijven in Europa en smeedt er één synergetisch geheel van. Bij elke acquisitie moet Cube Cold in één oogopslag weten hoe de bedrijven ervoor staan. Met het Smart Data Platform, werd dit binnen een half jaar en tot volle tevredenheid gerealiseerd.
Cases waar we trots op zijn

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bij Heineken draagt iedereen bij aan de digitalisering. Inmiddels bouwen meer dan 4000 citizen developers applicaties met het Power Platform.
Cases waar we trots op zijn

VGZ verbetert dienstverlening verder door webplatform te upgraden

Coöperatie VGZ beoordeelt elk half jaar haar IT-omgeving om voorop te blijven lopen en de beste dienstverlening te kunnen leveren. De zorgverzekeraar besloot daarom met de hulp van Macaw het webplatform te upgraden naar Sitecore Experience Platform 10.2.
Cases waar we trots op zijn

CED haalt meer uit data door ontwikkeling van Modern Smart Data Platform in de cloud

‘Schade-specialist’ CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Dat werd het Modern Smart Data Platform. Welke inzichten leverde dat op?
Cases waar we trots op zijn

BNG Bank bouwt in een week robuuste Power App voor vastleggen risico’s

Samen met Macaw ontwikkelde BNG Bank een app om risico’s en controles te beheren. Met de hulp van Power Apps lukte dat in een week. Hoe speelden ze dat klaar?
Cases waar we trots op zijn

Een toekomstvisie geplant om te oogsten in de toekomst: Nutreco maakt gebruik van Microsoft 365-oplossingen om boeren te helpen productiever te zijn

Met als bedrijfsdoel "Feeding the Future" streeft Nutreco er fanatiek naar het probleem van duurzame voedselproductie op te lossen. Het bedrijf schat dat, om de wereldbevolking in 2050 te voeden, de wereld 70 procent meer voedsel zal moeten produceren dan nu. Om dat doel te bereiken, streeft het bedrijf er continu naar te excelleren.
Cases waar we trots op zijn

Klaverblad Verzekeringen schakelt Macaw in om Future of Work-wensen te realiseren

Microsoft SharePoint en Teams helpen Klaverblad Verzekeringen makkelijker samen te werken, efficiënter te communiceren en informatie snel en eenvoudig te delen.
01 / 08
ONZE PASSIE

Full-Service Digital Partner

Wil jij succesvol zijn, en blijven? Dan moet je als bedrijf inventief, vooruitstrevend en relevant zijn; de beste klantervaring bieden; en data en technologie slim inzetten voor continue verbeteringen. Het is onze grootste passie je daar bij te helpen. Wij doen dit door op unieke wijze de beste technologieën, data en de meest slimme koppen te combineren met creativiteit en gedrevenheid. Hierdoor kunnen we elke uitdaging aan. En zorgen we er voor dat jij de concurrentie voorblijft.
Jouw uitdagingen
Data & AI Business Apps Digital Marketing Digital Workplace Digital Transformation Cloud

Onze diensten

Een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Dankzij onze brede dienstverlening zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en écht bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wat je uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. 

Bekijk alle diensten

De Reality Check op AI: Hoe zet je de hype om naar waarde?

Contact