Your guide in the Era of AI

Microsoft Fabric

Transformeer je datastrategie en versnel AI-innovatie

De Reality Check op AI

Hoe zet je de hype om naar waarde?

Master Data Management

De sleutel tot effectief data management

Zo creëer je een fantastische Employee Experience

IT en HR slaan de handen ineen

Het Microsoft Power Platform

Stel je medewerkers in staat om zelf slimme business apps te bouwen

01 / 06
Your guide in the Era of AI

Transformeer je business met Macaw

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?
Ontdek meer
Onze klanten
Blog

Gen AI: let it happen or make it happen!

Van FOMO tot Fusing: hoe goed is jouw bedrijf voorbereid op de komst van GenAI? In dit blog bespreken we de zes fases van technologie-adoptie, van de nieuwsgierigheid van FOMO tot de volledige integratie in de Fusing-fase. Ontdek hoe je valkuilen vermijdt en GenAI succesvol implementeert binnen jouw organisatie.

Download

Infographic: Is jouw organisatie AI-proof?

Hoewel AI al meer dan 70 jaar bestaat, is het met GenAI technologie als ChatGPT en Microsoft Copilot toegankelijk gemaakt voor iedereen. Wat is jouw kijk op AI? Weet je al hoe je het gaat integreren in je dagelijkse bedrijfsvoering? In deze infographic leiden we je door de belangrijkste stappen om een AI-proof organisatie te worden.

Succesverhalen

Cube Cold Europe krijgt direct grip op acquisities met Macaw Smart Data Platform

Cube Cold Europe is een infrastructuurplatform voor koel- en vriesopslag met een buy and build strategy. Het koopt cold store bedrijven in Europa en smeedt er één synergetisch geheel van. Bij elke acquisitie moet Cube Cold in één oogopslag weten hoe de bedrijven ervoor staan. Met het Smart Data Platform, werd dit binnen een half jaar en tot volle tevredenheid gerealiseerd.
Succesverhalen

Macaw helpt FrieslandCampina de productiviteit van medewerkers te verhogen via low-code/no-code apps

FrieslandCampina is een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie die teruggaat naar 1871. Het bedrijf verwerkt melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Samen met de ruim 15.000 leden-melkveehouders beheert FrieslandCampina de gehele productieketen van gras tot glas. Door continu te innoveren, wil het zuivelbedrijf groei voor iedereen stimuleren.
Succesverhalen

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bij Heineken draagt iedereen bij aan de digitalisering. Inmiddels bouwen meer dan 4000 citizen developers applicaties met het Power Platform.
Succesverhalen

VGZ verbetert dienstverlening verder door webplatform te upgraden

Coöperatie VGZ beoordeelt elk half jaar haar IT-omgeving om voorop te blijven lopen en de beste dienstverlening te kunnen leveren. De zorgverzekeraar besloot daarom met de hulp van Macaw het webplatform te upgraden naar Sitecore Experience Platform 10.2.
Succesverhalen

CED haalt meer uit data door ontwikkeling van Modern Smart Data Platform in de cloud

‘Schade-specialist’ CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Dat werd het Modern Smart Data Platform. Welke inzichten leverde dat op?
Succesverhalen

BNG Bank bouwt in een week robuuste Power App voor vastleggen risico’s

Samen met Macaw ontwikkelde BNG Bank een app om risico’s en controles te beheren. Met de hulp van Power Apps lukte dat in een week. Hoe speelden ze dat klaar?
Succesverhalen

CubeCold: sneller innoveren en groeien met Macaw Cloud & Managed Services

Cube Cold en Macaw hebben een succesvol partnerschap om de groeiambitie van de buy-and-build startup te realiseren. Deze samenwerking is uitgebreid en Macaw heeft al het beheer in handen genomen, waaronder van Microsoft 365. Daarnaast verzorgt Macaw de IT-assessment voor een snelle onboarding van nieuwe bedrijven en ondersteunt het alle medewerkers bij IT-vragen.
Succesverhalen

Een toekomstvisie geplant om te oogsten in de toekomst: Nutreco maakt gebruik van Microsoft 365-oplossingen om boeren te helpen productiever te zijn

Met als bedrijfsdoel "Feeding the Future" streeft Nutreco er fanatiek naar het probleem van duurzame voedselproductie op te lossen. Het bedrijf schat dat, om de wereldbevolking in 2050 te voeden, de wereld 70 procent meer voedsel zal moeten produceren dan nu. Om dat doel te bereiken, streeft het bedrijf er continu naar te excelleren.
Succesverhalen

Klaverblad Verzekeringen schakelt Macaw in om Future of Work-wensen te realiseren

Microsoft SharePoint en Teams helpen Klaverblad Verzekeringen makkelijker samen te werken, efficiënter te communiceren en informatie snel en eenvoudig te delen.
01 / 09

Onze diensten

Een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Dankzij onze brede dienstverlening zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en écht bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wat je uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. 

Bekijk alle diensten
Contact