We love challenges

Full service partner voor digitale transformatie

Digital Transformation Strategie

Vlieg jouw transformatie succesvol aan met deze 5 stappen

Zo creëer je een fantastische Employee Experience

IT en HR slaan de handen ineen

Content Hub

Van contentchaos naar marketingflow

Het Microsoft Power Platform

Stel je medewerkers in staat om zelf slimme business apps te bouwen

Customer Data Platform

Vergroot het succes van je marketing- en salesorganisatie

01 / 06
ONZE PASSIE

Connecting the dots in digital for you

Wil jij succesvol zijn, en blijven? Dan moet je als bedrijf inventief, vooruitstrevend en relevant zijn; de beste klantervaring bieden; en data en technologie slim inzetten voor continue verbeteringen. Het is onze grootste passie je daar bij te helpen. Wij doen dit door op unieke wijze de beste technologieën, data en de meest slimme koppen te combineren met creativiteit en gedrevenheid. Hierdoor kunnen we elke uitdaging aan. En zorgen we er voor dat jij de concurrentie voorblijft.
Jouw uitdagingen
Data & AI Business Apps Digital Marketing Digital Workplace Digital Transformation Cloud

Onze diensten

Een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Dankzij onze brede dienstverlening zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en écht bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wat je uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. 

Bekijk alle diensten
Onze klanten
Cases waar we trots op zijn

Menzis versnelt innovatie en digitalisatie om scherpere premies te bieden

Menzis opereert in een markt die zeer concurrerend is en regelmatig in het nieuws is. Momenteel koppen de kranten zaken als ‘Angst dat zorgpremies onbetaalbaar worden’ en ‘Bijna helft Nederlanders vreest zorgverzekering niet te kunnen betalen’. De druk op het beheersen van kosten om premies zo scherp mogelijk neer te zetten is hoog. Dit zorgt – samen met de vraag om flexibiliteit en de verplichtingen ten aanzien van toezichthouders – naar een groeiende inzet van innovatie, naar digitalisering en continue verbeteringen op velerlei gebieden, waaronder IT.
Cases waar we trots op zijn

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bij Heineken draagt iedereen bij aan de digitalisering. Inmiddels bouwen meer dan 4000 citizen developers applicaties met het Power Platform.
Cases waar we trots op zijn

VGZ verbetert dienstverlening verder door webplatform te upgraden

Coöperatie VGZ beoordeelt elk half jaar haar IT-omgeving om voorop te blijven lopen en de beste dienstverlening te kunnen leveren. De zorgverzekeraar besloot daarom met de hulp van Macaw het webplatform te upgraden naar Sitecore Experience Platform 10.2.
Cases waar we trots op zijn

CED haalt meer uit data door ontwikkeling van Modern Smart Data Platform in de cloud

‘Schade-specialist’ CED was op zoek naar een oplossing om sneller en kwalitatief betere data-inzichten te leveren aan haar zakelijke doelgroep. Dat werd het Modern Smart Data Platform. Welke inzichten leverde dat op?
Cases waar we trots op zijn

BNG Bank bouwt in een week robuuste Power App voor vastleggen risico’s

Samen met Macaw ontwikkelde BNG Bank een app om risico’s en controles te beheren. Met de hulp van Power Apps lukte dat in een week. Hoe speelden ze dat klaar?
Cases waar we trots op zijn

Een toekomstvisie geplant om te oogsten in de toekomst: Nutreco maakt gebruik van Microsoft 365-oplossingen om boeren te helpen productiever te zijn

Met als bedrijfsdoel "Feeding the Future" streeft Nutreco er fanatiek naar het probleem van duurzame voedselproductie op te lossen. Het bedrijf schat dat, om de wereldbevolking in 2050 te voeden, de wereld 70 procent meer voedsel zal moeten produceren dan nu. Om dat doel te bereiken, streeft het bedrijf er continu naar te excelleren.
Cases waar we trots op zijn

Klaverblad Verzekeringen schakelt Macaw in om Future of Work-wensen te realiseren

Microsoft SharePoint en Teams helpen Klaverblad Verzekeringen makkelijker samen te werken, efficiënter te communiceren en informatie snel en eenvoudig te delen.
01 / 07
Whitepaper

Zo creëer je een fantastische Employee Experience

Het binnenhalen én behouden van medewerkers is op dit moment belangrijker dan ooit. Dit whitepaper vertelt hoe technologie een bijdrage levert aan de employee experience, en hoe je personeel niet alleen efficiënt en productief kunt inzetten, maar ook hoe de inzet van tech echte ambassadeurs van hen maakt.

employee experience
Whitepaper

Het Microsoft Power Platform: de versneller van jouw digitale transformatie

Met dit no-/low-code platform zet je business-behoeften razendsnel om in digitale oplossingen. Zo wordt het Power Platform dé driver van digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd waar het platform uit bestaat en hoe je het toepast? Lees het whitepaper en start jouw Power Journey.

Great Place To Work

Werken bij Macaw

Wil je werken bij een Great Place to Work? Waar we het belangrijk vinden dat je met meer energie naar huis gaat dan waar je mee naar kantoor gekomen bent? Vitaliteit, cultuur, diversiteit en een flinke dosis uitdaging staan bij ons centraal.
Bekijk onze vacatures
Johan van den Boogaard Director Solutions & Consulting
Annelies van de Scheur People Manager
Thomas van Bilsen Data & Analytics Consultant
Saskia Donata Data Engineer
Rocky Sadal Software Developer
500+
Collega's
Meggy de Jong Marketing Manager
500+
Collega's
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships? 

Partnerships

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!