Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken, Nutreco en TataSteel . We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten.
Ontdek meer

Macaw & Microsoft Cloud Partner Program

Al meer dan 25 jaar zijn we overtuigd van de kracht en visie van Microsoft-technologie en trots op onze samenwerking. Dankzij onze jarenlange focus en het feit dat Macaw alle Microsoft Solutions Partner Designations heeft behaald, inclusief vele Microsoft Specializations, kennen we het platform als onze broekzak. Microsoft-producten en oplossingen zijn ontworpen om naadloos samen te werken, zonder enige problemen. Naast een hogere snelheid en grotere efficiëntie, zorgt dit ook voor schaalbaarheid en kostenbesparingen.

Met behulp van deze langdurige ervaring, onze expertise in de industrie, interne experts en creatieve vaardigheden, kunnen we de beste oplossing op maat maken voor jouw organisatie. Deze solide samenwerking stelt ons in staat om nieuwe innovaties te pionieren en samen met jou te blijven ontwikkelen. Met onze passie voor uitdagingen streven we altijd naar het beste resultaat en stoppen we pas als jij tevreden bent.

Zes redenen om voor Macaw & Microsoft te kiezen

 1. Vlotte samenwerking, dankzij 25 jaar ervaring met Microsoft. Een trackrecord van alle behaalde Microsoft Solutions Partner Designations, inclusief de 7e en extra Microsoft Solution Designation voor Cloud, en verschillende Microsoft Specializations.
 2. 350 Microsoft technologieexperts, consultants en MVP’s staan volledig tot jouw beschikking als trusted advisors in Nederland, Duitsland en Litouwen.
 3. Dankzij onze kennis van de gehele Microsoftstack kun jij maximaal profiteren van integratiekracht van alle verschillende onderdelen.
 4. Wij bieden jou een vliegende start met onze business templates, frameworks en playbooks. Maak gebruik van onze kennis en ervaring bij andere klanten en behaal in rap tempo eerste successen.
 5. Altijd de nieuwste technologie binnen handbereik. Macawers hebben tot het hoogste niveau toegang bij Microsoft en participeren in Early Adopterprogramma’s waar de nieuwste tools en technologieën worden ontworpen. Geef vorm aan de toekomst van digital.
 6. Unieke manier van werken: we doen het samen en delen onze kennis en ervaring met jou. Hierdoor halen we het beste in elkaar naar boven en bereiken we meer.

  Zes redenen om voor Macaw & Microsoft te kiezen

  Ben je op zoek naar een strategische partner die innovatief is en out of the box denkt? Dan ben je bij Macaw aan het juiste adres. Onze gecertificeerde medewerkers zetten zich al jaar en dag in om organisaties in de financiële en professionele dienstverlening, en de maakindustrie nog succesvoller te maken. We zijn de schakel tussen Microsoft en jouw bedrijf, en zetten de oplossing om in business value.

  Wij ondersteunen je in vrijwel elke Microsoft dienst, waaronder Azure OpenAI, cloud migraties, customer data platformen, system integrations, business apps and een moderne werkplek. Alles wat je nodig hebt om je klanten en medewerkers een optimale ervaring te bieden.

  Benieuwd hoe we dit voor andere bedrijven doen? Een greep uit onze succesvolle klantcases:

  • Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform.
  • Tata Steel verhoogt zijn efficiëntie door met het Microsoft Power Platform 80.000 werkvergunningen in één app te creëren.
  • Jumbo realiseert dankzij SharePoint dezelfde Jumbo winkelformule en Customer Experience in 600 winkels.
  • CED zet data in als middelpunt van de organisatie met een Smart Data Platform.
  • Univé opereert nog klantgerichter door optimalisatie van de data-analyse met Power BI en Power Platform.
  • Digital Marketing Analytics Report, showcase PowerBI Partner op Microsoft.com.  
   Op zoek naar een partner voor jouw digitale transformatie?
   Contact
   25+
   Jaar ervaring

   Met een specialisatie in Finance, Manufacturing en B2B Professional Services.

   7
   Microsoft Solution Partner Designations

   Cloud, Data & AI (Azure), Digital & App Innovation (Azure), Business Applications, Modern Work, Security, Infrastructure (Azure).

   7
   Specializations

   Analytics, Modernization of Web Applications, Low Code App Development, Microsoft Windows Virtual Desktop, Infra & Database Migration, Threat Protection, Cloud Security.

   Altijd al een keer laagdrempelig aan de slag willen gaan met PowerApps, Power BI Dashboards of de Azure Cloud? Bekijk ons workshop aanbod.

   Microsoft Cloud Partner Program

   Microsoft heeft ons maar liefst 7 Microsoft Solution Partner Designations toegekend, wat uniek is, en daar bovenop 7 Microsoft Specializations, en daar zijn we trots op! De Microsoft Solution Designation for Cloud is de hoogst haalbare onderscheiding van Microsoft, en is een bewijs van het vakmanschap en de specialisatie van een partner. Als klant kun jij hiervan profiteren:

   • Kwaliteit: we voldoen aan de strengste normen van Microsoft en deze worden gecontroleerd door een externe partij.
   • De beste technologie: we zijn sneller op de hoogte van de nieuwste innovaties – we maken er zelfs deel van uit.
   • Microsoft End Client Incentive Funding (ECIF): kickstart jouw project met funding van Microsoft. 
   • Directe lijn met Microsoft Product Teams in Redmond: toegang tot geavanceerde ondersteuning vanuit Microsoft, zo lossen we vragen of problemen nog sneller op.
   • Proof of Concept: we voorzien je van een testrit voordat je all-in gaat met je project. 
   • En: de slimste koppen, die keer op keer de nieuwste certificeringen binnenhalen, kennis vergaren en zich blijven ontwikkelen en uitdagen.
    Op zoek naar een partner voor jouw digitale transformatie?
    Contact
    Contact