Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!
Lees meer

Macaw & Sitecore

Met meer dan 400 medewerkers biedt Macaw je altijd de juiste expertise. We houden van een uitdaging en zetten complexe projecten neer. Van het ontwikkelen van een digitale strategie en een customer experience-design, tot de technische implementatie en doorontwikkeling hiervan.

Ons trackrecord bestaat uit honderden succesvolle projecten op het gebied van web-contentmanagement, B2B-commerce en digital marketing. Dit doen we in het bijzonder in de segmenten Finance, Manufacturing en Professional Services, voor ondernemingen als Heineken, ABN AMRO, ANWB, Priva, Regus, Noerr en Schmitz Cargobull.

Macaw is een long-standing Platinum Implementatie Partner van Sitecore. In het voorjaar van 2021 namen we de Duitse digitale dienstverlener netzkern over. netzkern is eveneens een trouwe partner van Sitecore (sinds 2006). Met de overname van netzkern hebben we meer Sitecore-experts bij Macaw mogen verwelkomen, waardoor we nu de grootste Sitecore-partner op de Duitse markt zijn.

Dankzij de gecombineerde krachten van Macaw en netzkern, leveren we top-notch services met betrekking tot het complete Sitecore-productportfolio.

Op zoek naar een partner die samen met jou de ultieme customer experience creëert?
Contact
2023

Macaw wint Sitecore’s award: Investment in Delivery Excellence

Johan Taams, CEO Macaw: “Dit is geweldig nieuws, we zijn trots deze award te mogen ontvangen. Investeren in onze mensen is één van onze hoofddoelen en het is goed om te zien dat dit is opgevallen bij Sitecore. Felicitaties aan allen die hier aan hebben bijgedragen!

Boris Leenaars – Service Line Manager Digital Experience bij Macaw: “Deze award laat zien dat onze inspanningen om onze mensen te trainen niet onopgemerkt blijven. We breiden continu onze kennis uit, niet alleen in kwantiteit maar ook in de diepte gaan we tot het uiterste. We hebben een Sitecore Certified expert voor elke dienst die we leveren zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren voor onze klanten!

2013

Sitecore-partner sinds 2013.

2016

Hoogst mogelijke partnerstatus binnen Sitecore als Sitecore Platinum Implementation Partner.

2021

Overname netzkern. Grootste Sitecore-speler op de Duitse markt.

2023

Bekroond met award voor Investment in Delivery Excellence

Waarom is Macaw dé Sitecore partner voor jouw onderneming?

Voor onze opdrachtgevers zijn wij de toegewezen Sitecore partner voor strategie, design, implementatie, maatwerk, integraties, beheer en doorontwikkeling van Sitecore gebaseerde projecten. Bovendien zijn we als meervoudig Microsoft Certified Partner zeer ervaren in de inzet van Microsoft Azure, dé cloud infrastructuur waar Sitecore gebruik van maakt. 

Onze opdrachtgevers kiezen voor ons omdat wij als full-service agency echte business impact weten te realiseren. Our people are obsessed with the potential and impact of digital. It is a passion we all share. You can expect us to introduce new insights and innovative technology and successfully apply them to help you achieve your business goals. We love challenges.

We connect the dots: by blending business understanding, the best people, creativity and the best tech, making our clients successful. No matter what challenge you have for us. Challenge accepted.

Cases: Sitecore in de praktijk

We ondersteunen grote ondernemingen en impactvolle bedrijven met passie bij de implementatie van hun digitale strategie. We gaan voor toekomstgerichte oplossingen, wat resulteert in langdurige partnerships met onze klanten. Een greep uit ons portfolio:

 • Schmitz Cargobull: meer leads dankzij de nieuwe website, op basis van het Sitecore Experience Platform.
 • Stadtwerke Krefeld: een betere en vereenvoudigde interactie tussen klanten en medewerkers met een nieuw Customer Experience Platform.
 • VGZ: een kortere time-to-market dankzij de Sitecore Experience Accelerator.
 • Priva: een versterkte relatie tussen fabrikant, partners en klanten met behulp van het Sitecore Experience Platform.
 • Enza Zaden: een toekomstbestendig online platform voor de B2B-klanten van Enza Zaden.

Meer dan 100 Sitecore-specialisten in-house

Bij Macaw staan inmiddels meer dan 100 Sitecore-specialisten voor je klaar. Professionals die met hun uiteenlopende specialisaties ervoor zorgen dat Macaw op álle gebieden in staat is om haar opdrachtgevers volwaardig te bedienen. Onze experts zorgen niet alleen voor vlekkeloze implementaties en platformen die impact maken, maar ook voor de juiste doorontwikkelingen, gebruiksvriendelijkheid én strak projectmanagement.

Sitecore Most Valuable Professionals

Naast onze Sitecore developers, digital marketingspecialisten en cloud-specialisten, zijn wij ook trots op onze Sitecore MVP’s. Oftewel, onze Sitecore Most Valuable Professionals. Experts die zich onderscheiden met hun kennis en toepassing van Sitecore-technologie en die vooroplopen bij het leren kennen en toepassen van nieuwe Sitecore-producten en -innovaties. Expertise die onze MVP’s op hun beurt weer inzetten voor onze opdrachtgevers. Maar liefst 9 keer ontvingen experts van Macaw de prestigieuze titel Sitecore Most Valuable Professional.

Onze Sitecore Awards & Certificeringen

Specialized Partner

Macaw toont zich over de volle breedte als een betrokken partner van Sitecore. We hebben ons dan ook ontwikkeld tot officieel erkend Specialized Partner voor alle door Sitecore aangeboden oplossingen: het Experience Platform, Experience Commerce en Content Hub.

Deze erkenning houdt in dat Macaw:

 •  Voldoet aan alle vereisten om met Sitecore-producten aan de slag te gaan.
 • Beschikt over een bekwame en schaalbare werkwijze m.b.t. Sitecore, die zich in de praktijk heeft bewezen.
 • Over talloze succesvolle klantcases uit de praktijk beschikt.

Als Specialized Partner garanderen we onze klanten onder meer minimale projectrisico’s en een maximale ROI!

Sitecore Specialized Partner

Sitecore Experience Awards

De Sitecore Experience Awards die we regelmatig in de wacht slepen, bevestigen onze succesvolle werkwijze. Deze jaarlijkse award reikt Sitecore uit aan merken die uitzonderlijke, klantgerichte digitale ervaringen creëren met behulp van Sitecore-technologie. Ervaringen die op alle gebruikers een positieve impact hebben. Van ontwikkelpartners en corporate marketingafdelingen tot business users, IT-gebruikers en de klanten van onze opdrachtgevers.

Onze awards en honorable mentions

 

 

 • 2023: Macaw wint Sitecore’s award: Investment in Delivery Excellence
 • German Design Award 2021 | Düsseldorf Airport 
  Categorie: Excellent Communications Design / Web
 • Sitecore Experience Awards 2020 | Schmitz Cargobull
  Categorie: Most Intelligent Content Optimization
 • Sitecore Experience Award 2020 | Düsseldorf Airport
  Categorie: Most Impactful Human Connections in a Changing World
 • Annual Multimedia Award 2020 | Noerr
 • Sitecore Experience Awards 2020 | VGZ
  Categorie: Most Impactful Human Connections in a Changing World
 • Sitecore Experience Awards 2019 | Festool
  Categorie: Best Personalized Experience
 • Sitecore Experience Awards 2019 | Volkswagen PON Financial Services
  Categorie: Best Business ROI
 • Sitecore Experience Awards 2018 | Vonovia
  Categorie: Best Business ROI
 • Sitecore Experience Awards 2018 | Smurfit Kappa
  Categorie: Best Use of Sitecore as a DXP
 • Sitecore Experience Awards 2016 | Heineken
  Categorie: Regional Ultimate Experience
 • Sitecore Experience Awards 2015 | NWB Verlag
  Categorie: Best Use of Commerce
 • Sitecore Experience Award 2015 | EWE AG
  Categorie: Best Sitecore Digital Strategy
Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren?
Contact
Maak een snelle start met Macaw
01 / 04 04
Content Hub in a Day
Met de Content Hub heb je controle over de gehele levenscyclus van je content. Benieuwd wat de Sitecore Content Hub voor jouw organisatie kan betekenen? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met onze consultant.
eCommerce Platform in 8 weken
Wil jij starten met e-commerce of een webshop voor B2B? Geef je online verkoop een kickstart met de Sitecore Commerce Quick Start. Hiermee heb je in 8 weken een volledig operationeel e-commerceplatform of webshop.
Expert Review
Lopen jouw medewerkers of klanten tegen een probleem aan op het gebied van digital marketing? Zet onze experts in! Zij geven je een datagedreven antwoord op jouw vraagstuk en aanbevelingen om meer te halen uit de data en (marketing)middelen waar je e-commerce-platform, digitale dienst of service al over beschikt!
Content Marketing Spreekuur
Een keer sparren over bredere marketingvraagstukken? Tijdens het content marketing spreekuur staan we voor je klaar. In een interactieve setting duiken we in jouw uitdagingen en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Plan vrijblijvend een uurtje in met onze expert.
Contact