Macaw.nl/Cloud en Managed Services

Cloud & Managed Services

In het tijdperk van AI is de cloud onmisbaar. Macaw is jouw partner voor jouw gehele cloud journey.
Meer ontdekken

Bij Macaw begrijpen we de uitdagingen en kansen die de cloud biedt voor jouw IT-afdeling. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we jouw partner door je gehele cloud journey. Van het ontwerpen van een cloud-strategie tot de implementatie en het beheer ervan, wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Onze expertise in Microsoft Azure garandeert flexibiliteit, schaalbaarheid, en een veilige, betrouwbare IT-infrastructuur. Of het nu gaat om migratie, modernisatie of optimalisatie, wij zorgen dat je het maximale uit je cloud platform haalt.

Onze Managed Services nemen de IT-zorgen uit handen: met managed services bij Macaw wordt je ontzorgd en heb je toegang tot de beste Cloud engineers. We bieden een breed scala aan diensten, van infrastructuur- en applicatiebeheer tot functioneel management. Onze aanpak is uniek: we combineren diepgaande kennis met een persoonlijke touch. Degene die jouw oplossing bouwt, blijft betrokken voor ondersteuning en doorontwikkeling. Dit zorgt voor snelle, soepele en kostenefficiënte service.

We zijn een trotse Microsoft Cloud Solutions Partner en klanten beoordelen onze service met een 8. We zijn niet alleen een leverancier, maar een strategische partner die meedenkt en helpt groeien. Ontdek hoe onze Cloud & Managed Services jouw organisatie kunnen transformeren in het tijdperk van AI.

Persoonlijk advies?
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact