Macaw.nl/Cloud en Managed Services

Cloud & Managed Services

In het tijdperk van AI is de cloud onmisbaar. Macaw is jouw partner voor jouw gehele cloud journey.
Meer ontdekken

Partner voor je volledige cloud journey

Bij Macaw begrijpen we de uitdagingen en kansen die de cloud voor jouw IT-afdeling heeft. Met 30 jaar ervaring zijn we jouw partner gedurende je gehele cloud journey. Van het ontwerpen van een cloudstrategie tot de implementatie en het beheer ervan, staan wij klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Onze expertise in Microsoft Azure garandeert flexibiliteit, schaalbaarheid, en een veilige, betrouwbare IT-infrastructuur. Of het nu gaat om migratie, modernisatie of optimalisatie – wij zorgen ervoor dat je het maximale uit je cloudplatform haalt.

Ons Managed Services-team neemt de IT-zorgen uit handen en biedt je toegang tot de beste cloud engineers. We bieden een breed scala aan diensten, van infrastructuur- en applicatiebeheer tot functioneel management. Onze aanpak is krachtig: we combineren diepgaande kennis met een persoonlijke touch. Degene die jouw oplossing bouwt, blijft betrokken voor ondersteuning en doorontwikkeling. Dit zorgt voor snelle, soepele en kostenefficiënte service.

Microsoft Cloud Solutions Partner

We zijn een trotse Microsoft Cloud Solutions Partner en klanten beoordelen onze service met een 8. We zijn niet alleen een leverancier, maar een strategische partner die meedenkt en helpt groeien. Ontdek hoe onze Cloud & Managed Services jouw organisatie kunnen transformeren in het tijdperk van AI.

Is jouw organisatie klaar voor cloud migratie?

Welke aandachtspunten zijn essentieel voor een succesvolle migratie naar de cloud? In dit whitepaper bieden we handvatten en inzichten die je klaarstomen voor een succesvolle transitie.

Lees het whitepaper
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact