ISO 27001 gecertificeerd

Macaw Nederland is ISO 27001:2013 gecertificeerd sinds 2019.
Lees meer

iso 27001

ISO 27001 gecertificeerd

Macaw Nederland is ISO 27001:2013 gecertificeerd sinds 2019. Voor deze internationale normering wordt Macaw periodiek geaudit door een externe partij

Informatiebeveiliging

ISO 27001:2013 is de internationale norm voor informatiebeveiliging en toont aan dat de informatiebeveiligingsprocessen en procedures van Macaw voldoen aan de eisen van de internationale standaard: data wordt continu beschermd, vertrouwen gewaarborgd en informatie beheersbaar gehouden. De certificering omvat de volgende zaken: ontwerpen, ontwikkelen, adviseren, realiseren en beheren van applicaties, cloud- en IT-infrastructuren, en detachering van professionals.

De certificering garandeert een hoog veiligheidsniveau en zijn een erkenning voor Macaw’s streven klanten succesvol te maken.

Onze certificaten inzien?
Dat kan! Vraag het certificaat aan via ons digitale contactformulier
Contact
Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact