Macaw.nl/Business Applications & Integration

Business Applications & Integration

Versnelde innovatie met Business Applicatons en naadloze integratie van je IT-landschap met Application Integration.
Meer ontdekken

Business Applications: de versneller van innovatie

De vraag naar digitale oplossingen wordt steeds groter. Tegelijkertijd zijn er niet genoeg ontwikkelaars en is de werkdruk op de IT-afdeling groter dan ooit. Business Applications ontpoppen zich als dé versneller van de digitale transformatie voor jouw organisatie.

Door middel van een low-code no-code platform, zoals het Microsoft Power Platform, stel je je medewerkers in staat om op laagdrempelige wijze zelf processen te digitaliseren en automatiseren. Processen die in Excel of op papier verlopen worden eenvoudig omgezet in digitale apps. Dat betekent: snelheid, efficiëntie en minder kans op fouten. Daarnaast stelt het platform professionele developers in staat om sneller complexere oplossingen te realiseren. Zo verbeter je de employee experience en stimuleer je innovatie binnen je organisatie.

Application Integration: de sleutel tot naadloze processen

Als IT-manager snap je hoe cruciaal naadloze integratie tussen verschillende systemen is. Maak kennis met Azure Integration Services. Dit cloud-gebaseerde integratieplatform helpt je de uitdagingen van systeemintegratie moeiteloos aan te gaan. Met Azure Integration Services verbind je gemakkelijk je on-premise en cloudapplicaties, data en services. Dit stroomlijnt niet alleen je workflows en automatiseert processen, maar zorgt ook voor voorspelbare kosten. Macaw heeft ervaring in de implementatie van integratieplatformen en bewezen best practices. We zorgen voor een vlekkeloze integratie van systemen en efficiëntere bedrijfsvoering. 

Macaw: jouw partner in Business Applications en Application Integration

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring op het gebied van business apps door ons werk voor klanten als Heineken, Friesland Campina en Tata Steel. Macaw helpt jou om waarde uit het Power Platform te halen en denkt mee van governance tot adoptie. Een keertje sparren? Neem contact op.

Versnel innovatie met Business Applications

Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents met het Power Platform.

power platform

Lees het whitepaper
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact