Macaw.nl/Contact

Contact

What’s your challenge? Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

Adres hoofdkantoor

Taurusavenue 16 E
2132 LS Hoofddorp

Looproute (± 4 min)

Vanaf Station Hoofddorp

Vertrek richting het bedrijventerrein Park 20|20. Loop rechtdoor en steek bij het zebrapad over. Je loopt over een klein bruggetje en neemt daarna weer het zebrapad rechtdoor.

Aan je linkerhand zie je het Novotel, aan je rechterhand het NOW-gebouw. Loop hier tussendoor over de trappen. Bovenaan de trappen bevindt de ingang van het NOW-gebouw zich aan de rechterkant.

Klik bij de deur op de Macaw bel en onze hostessen zullen je hartelijk verwelkomen! Onze receptie vind je op de vierde verdieping.

route macaw nederland ov
Auto

Parkeergelegenheid

Onze parkeergarage vind je door in de navigatie Taurusavenue 18 in te voeren. De ingang bevindt zich tussen de gebouwen van het Siemens/Inspiratiehuis 20|20 en HeadFirst.

Als je vanaf de snelweg de Taurusavenue volgt, zie je de parkeergarage zodra je het Siemens gebouw/InsipiratieHuis 20|20 voorbij rijdt. Bel bij de slagboom aan om gratis toegang te krijgen tot de garage.

Bij de ingang sla je direct linksaf, aan het einde van de garage zijn bezoekersparkeerplaatsen van Macaw beschikbaar. Hier is ook de deurbel en ingang naar de lift te vinden. Onze receptie vind je op de 4e verdieping.

parkeergelegenheid macaw

Meer Macaw locaties

Onze klanten
Contact