Onze Partnerships

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft en Sitecore partner? Als Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Implementatie Partner maken wij impact op jouw digitale transformatie. Met diepgaande expertise, de beste mensen en een track record van succesvolle cases zetten wij voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer.
Ontdek meer

Microsoft

Microsoft is ’s werelds grootste softwareproducent en onder andere bekend van Windows en Microsoft Office. Macaw kan als Microsoft Partner vrijwel alle Microsoft-oplossingen aanbieden, met uitgebreide technische ondersteuning. Macaw is meervoudig Gold Partner van Microsoft. Lees alles over ons strategisch partnership.

Sitecore

Sitecore stelt merken in staat om contextuele, gepersonaliseerde, relevante ervaringen te bieden die onmiddellijk leiden tot resultaat. Sitecore heeft Macaw benoemd tot Sitecore Platinum Implementation Partner. Macaw heeft daarmee de hoogst mogelijke partnerstatus behaald. Hiermee erkent Sitecore de expertise van Macaw op het gebied van digitale marketing, e-commerce, marketing automation en marketing intelligence. Lees meer over ons partnership.

 

Sitecore Specialized Partner

Onze klanten

Aviva Solutions

Aviva Solutions gevestigd in Koudekerk aan den Rijn en Eindhoven is een full service internetbureau voor digitale oplossingen op basis van Microsoft technologie. Specifiek voor Sitecore Commerce heeft Aviva Solutions Mercury E-commerce ontwikkeld om de ontwikkelkosten en implementatietijd van Sitecore Commerce projecten te verkorten.

aviva solutions

Nintex

Nintex maakt eenvoudig te gebruiken software voor het automatiseren van workflows en formulieren in Office 365, SharePoint en Nintex Workflow Cloud. Macaw is al vele jaren Certified Nintex Partner en kan uw organisatie helpen met de implementatie van Nintex oplossingen en de aanschaf en het onderhoud van Nintex licenties.

The Cue

We hebben nu de nieuwe Office 365 werkplek, maar hoe en wanneer kunnen we de applicaties nu echt goed inzetten? Samen met onze partner The Cue gaan we graag met je de uitdaging aan om op een schaalbare, leuke en duurzame manier het gebruik van de technologie te vergroten. Met als doel het verbeteren van businessproductiviteit in een speciaal hiervoor ontwikkeld schaalbaar adoptieplatform.

Barracuda

Er wordt steeds vaker geprobeerd misbruik te maken van de mogelijkheden op internet. Veiligheid is voor organisaties daarom een steeds belangrijker onderwerp. Met de producten en diensten van Barracuda kan dit uw omgeving adequaat beveiligen. Door het implementeren Firewalls, spam- virus- en webfilters, SSL VPN, enzovoort, is uw omgeving beschermd.

ValueBlue

ValueBlue is zowel Microsoft gold cloud platform partner als Microsoft gold datacenter partner. Deze competenties geven aan dat ValueBlue specialist is op zowel cloud platform solutions, als datacenter (infrastructuur) solutions.