Onze Partners

Het is onze ambitie uit te groeien naar een digitale partner op Europese schaal. We streven altijd naar het beste resultaat en bekrachtigen dit door onze focus en partnerships met Microsoft, Sitecore en Profisee. Dat doen we met meer dan 450 professionals vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen. Lees onderstaand meer over onze partnerships, certificaten en awards en hoe onze klanten hiervan profiteren.

Microsoft

Al meer dan 25 jaar zijn we overtuigd van de kracht en visie van Microsoft-technologie en trots op onze samenwerking. Dankzij onze jarenlange focus en het feit dat Macaw alle Microsoft Solutions Partner Designations heeft behaald, inclusief vele Microsoft Specializations, kennen we het platform als onze broekzak. Wij ondersteunen je in vrijwel elke Microsoft dienst, waaronder Azure OpenAI, cloud migraties, customer data platformen, system integrations, business apps and een moderne werkplek. Alles wat je nodig hebt om je klanten en medewerkers een optimale ervaring te bieden.

Lees meer

Sitecore

Macaw is jarenlang Sitecore Platinum Partner. Daarnaast hebben we één van de beste teams aan Sitecore experts in Europa met het hoogste aantal MVP’s in Nederland. Samen met Sitecore bouwt Macaw oplossingen voor klanten rondom ons Digital Experience segment. Sitecore is meermaals uitgeroepen tot leider in digital experience en de technologie biedt klanten onder andere één composable platform waarmee je unieke customer experiences bouwt, van content to commerce. Daarnaast krijgen onze klanten hiermee de best mogelijke oplossingen.

Lees meer

Profisee

Als full service partner in digitale transformatie levert Macaw al 25 jaar data-oplossingen aan klanten als Eneco en Basic-Fit. Sinds 2023 zijn we  de trotse en exclusieve partner van Profisee – marketleider in master data management oplossingen – en bundelen we onze krachten op het vlak van strategisch data management. Profisee is dé partner waarmee we onze klanten helpen hun uitdagingen in datakwaliteit op te lossen die voor veel organisaties strategische initiatieven tegenhouden. 

Lees meer
Onze klanten
Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact