Macaw x Profisee: jouw partners in strategisch data management

Doorbreek de stenen muur van slechte data en zet de volgende stap in jouw data-volwassenheid met Macaw en Profisee.
Lees meer

Macaw x Profisee

Als full service partner in digitale transformatie levert Macaw al 25 jaar data-oplossingen aan klanten als Eneco en Basic-Fit. Sinds 2023 zijn we  de trotse en exclusieve partner van Profisee – marketleider in master data management oplossingen – en bundelen we onze krachten op het vlak van strategisch data management. Profisee is dé partner waarmee we onze klanten helpen hun uitdagingen in datakwaliteit op te lossen die voor veel organisaties strategische initiatieven tegenhouden. Samen helpen we onze klanten door hun “stenen muur” van slechte gegevens te breken en data management slimmer, efficiënter en future proof in te richten. Zo wordt jouw business winstgevender en schaalbaarder.

Master Data Management & Golden Records: onmisbaar

Master data management (MDM) zorgt voor de nauwkeurigheid, consistentie, betrouwbaarheid van gegevens en een forse stijging in datakwaliteit. Onmisbaar voor organisaties die op zoek zijn een single source of truth van hun klant, product, leveranciers en meer om zo hun klantbeleving continu te verbeteren. Daarnaast is MDM cruciaal wanneer we het hebben over governance en privacy. Betrouwbare data zijn noodzakelijk voor bedrijven om systemen te integreren en weloverwogen beslissingen te nemen zoals fusies en overnames. Tevens kan MDM drastisch kosten verlagen op het managen en beheren van data.

Kortom, data is een must! Macaw en Profisee helpen klanten van begin tot het einde bij het inrichten van master data management. De volledige cloud native oplossing van Profisee verbetert de datakwaliteit en schoont je data volledig op. Zo ontstaan de felbegeerde golden records, die de basis vormen om bijvoorbeeld een 360 graden klantbeeld of assets op te bouwen. Ook stelt deze technologie je in staat om gemakkelijk op en af te schalen en integreert het naadloos met andere data oplossingen zoals Microsoft Fabric en Purview.  

Wanneer is het tijd om met master data management aan de slag te gaan?

Veel organisaties hebben inmiddels de eerste stappen gezet bij de implementatie van dataplatformen. Er zijn 1 of 2 bronnen ontsloten en in de loop van de tijd werden dit er steeds meer. Hierdoor zien we dat dezelfde data zich vaak in verschillende bronnen bevindt en dat organisaties veel tijd kwijt zijn aan het onderhouden en beheren van die data. De gevolgen? Onnodige kosten, een daling in de kwaliteit van data, het overzicht en de controle zijn zoek en vaak ben je ook niet compliant meer. Tijd om de volgende stap jouw data-volwassenheid te zetten!

Kies voor Macaw x Profisee: een veelzijdig trackrecord in data

Macaw heeft een succesvol trackrecord in het implementeren en door ontwikkelen van dataplatformen bij organisaties zoals CED,  Eneco en Basic Fit. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om met een aanpak als Data Train binnen 6 weken waarde uit data te creëren voor jouw organisatie. 

Naast ons #1 partnership met Profisee en onze 3 Profisee-certified Macawers zijn wij ook meervoudig Microsoft partner, waardoor we voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en vooroplopen bij innovaties. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe technologieën op het snijvlak van data zoals Microsoft Fabric, Purview en Azure OpenAI. Zo kun je straks niet alleen sturen op data, maar ook vooruitkijken met predictive analytics.  

Meer weten over Master Data Management? Onze experts staan voor je klaar!

Data Analytics

Advies op maat?

Neem contact op met onze data expert, Dennis Rosenbrand, hij helpt je graag verder.
icon
Manufacturing
Boskalis optimaliseert master data management voor HR met Profisee
Baggeraar Boskalis liep tegen grenzen aan in haar master data management. Profisee bleek dé flexibele, schaalbare oplossing voor verdere groei. Als enige Nederlandse Profisee-partner ging Macaw een hechte samenwerking aan met Boskalis, met waardevolle resultaten als gevolg.
Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact