Macaw.nl/Over ons

Macaw, de full-service digital partner die van challenges houdt

macaw nederland

Alleen bedrijven die data, design en baanbrekende technische oplossingen combineren met de juiste mensen, kunnen succesvol transformeren. En die sterke combinatie is precies waar Macaw zich al 25 jaar op concentreert, om zowel klanten en haar medewerkers succesvol te maken.

We love challenges. Dat is ons motto.

We houden van uitdagingen. Door zakelijk inzicht, de beste mensen en eersteklas technologie te combineren, kunnen we de beste digitale oplossingen leveren om onze klanten succesvol te maken. Als full-service digital partner weten we wat de ultieme customer experience inhoudt. Samen geven we jouw digitale transformatie vorm, zowel intern als extern.

Bijdragen aan het succes van jouw organisatie

Macaw is een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Dankzij onze brede dienstverlening zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan en écht bij te dragen aan het succes van jouw organisatie. Wat je uitdaging ook is, wij zorgen voor de beste oplossing. Naast het implementeren en onderhouden van technologie, helpen we bij jouw strategische plannen, design, de adoptie, doorontwikkeling en optimalisatie.

Full-service digital partner: strategisch, tactisch en operationeel

Door outside the box te denken en meerdere invalshoeken, zoals strategie, design, data, marketing en sales te combineren. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. We doen meer dan het bedenken, ontwerpen en implementeren van de technologie en zorgen ook voor adoptie van de oplossing. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een full-service digitale partner. Alleen zo kunnen we écht bijdragen aan jouw succes.

Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Partner met impact op Europese schaal

Het is onze ambitie om de komende 5 jaar verder te groeien naar een full-service partner op Europese schaal. We streven altijd naar het beste resultaat en bekrachtigen dit door onze focus en partnerships met Microsoft en Sitecore. Met meer dan 450 mensen professionals vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen. Het is een grote eer om meervoudig Microsoft Gold Partner en Sitecore Platinum Partner te zijn en we zijn trots op al onze awards.

Onze cultuur is uniek

In de afgelopen 25 jaar is onze cultuur gevormd door een unieke combinatie van een systeemintegrator en een digitaal bureau. Kenmerken zijn vakmanschap, toewijding, de uitdaging aangaan, de beste willen zijn en niet tevreden zijn totdat onze klant succesvol is. We zijn professionele en gepassioneerde vakidioten, techsavvies, designtalenten, datanerds en sociale toppers die houden van uitdagingen. We zijn meer dan een opdrachtnemer, fungeren als partner en dagen je uit.

Great Place to Work

De benoeming tot Great Place to Work maakt ons trots. Onze mensen maken ons én onze klanten succesvol. Daarom hebben we een mensgerichte cultuur met aandacht en zorg voor onze medewerkers, hun ontwikkeling, vitaliteit en werk-privé balans. Meer weten? Lees op Werkenbijmacaw.nl onze nieuwste vacatures.

Onze kernwaarden

 • Excellent: wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Daarom is onze kennis en kunde van het hoogste niveau en werken we met top notch technology en hebben we de beste mensen in huis.
 • Passie: we hebben liefde voor ons vak. Daarom zijn we er trots op om met jou te mogen samenwerken en blijven we onszelf continu verbeteren.
 • Innovatief: daarom volgen we de laatste ontwikkelingen uit marketing en technologie. Daarom zien we altijd kansen en aarzelen we niet om nieuwe dingen uit te proberen.
 • Ownership: we nemen onze verantwoordelijkheid en je kunt op ons vertrouwen. Daarom hebben wij de touwtjes in handen, voeren de regie en stoppen we niet voordat ons gezamenlijk doel bereikt is.
 • Fair: wij zijn eerlijk en transparant. Daarom zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen én helpen we je ook door het soms niet met je eens te zijn.

De challenge

Organisaties die een succesvolle digital transformation willen realiseren, brengen in hun strategie focus aan op de volgende drie onderwerpen (Challenges):

 1. Customer Experience: de ultieme klantervaring bieden door een optimale samenwerking tussen Marketing, IT en data teams.
 2. Employee Empowerment: een wendbare organisatie met medewerkers die beschikken over moderne tools, data en inzichten.
 3. Optimized IT Operations: een gemoderniseerde schaalbare IT omgeving met zowel robuuste als ook flexibele processen en aandacht voor governance & security.

Bedrijven die we helpen

Wij helpen bedrijven daarbij en deden dat al met succes bij organisaties als Evides, Heineken, Smurfit Kappa, Eneco, Vorwerk, Henkel, L’Oréal, ChupaChups, congstar, Melitta en Volkswagen PON Financial Services. Bekijk onze cases.

Macaw. Challenge Accepted.
Op zoek naar een partner voor jouw digitale transformatie?
Contact
Partners

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel . We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten.

microsoft gold partner macaw

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact