Macaw.nl/Over ons

Macaw: your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren.

Transformeer jouw business met Macaw

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Dit doen we met een gedreven team dat een unieke mix van engineers, dataspecialisten en designers is. Ons track record van bedrijven zoals Heineken en VGZ stelt ons in staat om transformatie en groei te realiseren. 

Onze missie

Bijdragen aan het succes van jouw organisatie – dat is niet alleen ons streven – we zijn er ook nog eens ongelooflijk goed in. Door innovatie samen te brengen met zowel de kennis en ervaring van onze specialisten als met data, de juiste technologie én creativiteit, helpen we jou te groeien.

We stellen jou in staat technologie zodanig toe te passen dat jouw business kan worden getransformeerd en zinvol kan bijdragen aan jouw succes. Door de kracht en mogelijkheden van het Microsoft ecosysteem te benutten, kunnen wij innovatieve, cutting-edge oplossingen op maat maken – afgestemd op jouw unieke behoefte.

Onze aanpak

Wij zijn ervan overtuigd dat het bevorderen van succes meer is dan alleen technologie; het draait om het maken van impact en het toevoegen van waarde. Onze langdurige samenwerkingen beginnen met een diepgaand begrip van jouw ambities, marktbewegingen en specifieke behoeften. Daarom stellen we eerst de vraag, de verwachtingen en doelen centraal – niet de technologie.

Gezamenlijk brengen we in kaart welk expertises nodig zijn om jouw ambities te realiseren. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag en zetten zich in totdat het gewenste resultaat is behaald. Vaak gaan ze zelfs een stap verder, wat leidt tot duurzame samenwerkingen, hoge klanttevredenheidscijfers en het overtreffen van verwachtingen.

We doen dit over de as van innovaties rond customer en employee experiences. Hiervoor ontwikkelen en implementeren we de noodzakelijke en gewenste platformen voor data en technologie. Die, met het tijdperk van AI in het achterhoofd, voor jou de juiste basis leggen om maximaal te kunnen acteren en goed mogelijk te transformeren. Natuurlijk samen met elkaar, omdat we daarmee gebruik kunnen maken het volle potentieel van alle mogelijkheden.

Microsoft Cloud Solutions Partner

Door gebruik te maken van de kracht van het Microsoft-ecosysteem leveren we innovatieve, geavanceerde oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Al meer dan 30 jaar delen we de visie van Microsoft en zijn we overtuigd van de kracht van Microsoft-technologie. Met trots zijn we Microsoft Cloud Solutions Partner. Hiervoor behaalden we alle Microsoft Solutions Partner Designations en behoren we tot een selecte groep partners met deze status.  

Door onze uitgebreide ervaring en branchekennis kunnen we voor jou de beste oplossing op maat maken. Of het nu gaat om iets compleet nieuws of de implementatie van een bewezen technologie, wij zijn de juiste partner. 

Onze cultuur

Krachtig, synergetisch teamwerk, passie en een hoog gunfactor kenmerken onze cultuur. Onze medewerkers, Macawers genaamd, zijn geen gewone professionals; het zijn vakmensen en specialisten die altijd streven naar de beste oplossing en willen bijdragen aan tastbare resultaten. Voor ons is samenwerken meer dan een activiteit; het is een overtuiging, een verbondenheid die groeit uit wederzijds respect en een oprecht streven om het beste in elkaar naar boven te brengen.

Binnen onze warme cultuur ligt een sterke nadruk op het koesteren, investeren en ontwikkelen van talent. We stimuleren voortdurend leren en kennisdeling, wat essentieel is voor groei. We hebben een werkomgeving gecreëerd die gebaseerd is op vertrouwen en ondersteuning, waar medewerkers zichzelf kunnen zijn en hun volledige potentieel kunnen ontplooien.

Advies op maat
Onze experts helpen je graag verder. Bel ons op 023 - 2060600 of stel je vraag via ons digitale contactformulier.
Contact

Onze locaties

 • Nederland

  Taurusavenue 16 E
  2132 LS Hoofddorp

 • Duitsland

  Oberbergische Str. 63,
  42285 Wuppertal

  Vitalisstraße 67,
  50827 Köln

 • Litouwen

  J. Balčikonio g. 9,
  08314 Vilnius

Onze klanten
Succesverhalen

VGZ transformeert klantenservice met generative AI-assistent Maike

VGZ heeft de klantenservice getransformeerd door de introductie van Maike, een generative AI-assistent die snel en accuraat vragen beantwoordt, waardoor zowel klanten als medewerkers profiteren van verbeterde efficiëntie en tevredenheid. Dit innovatieve project, ontwikkeld in samenwerking met Macaw, benut de kracht van generative AI om complexe klantvragen te begrijpen en te beantwoorden, en illustreert VGZ's commitment aan continue verbetering en technologische vooruitgang.
Succesverhalen

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bij Heineken draagt iedereen bij aan de digitalisering. Inmiddels bouwen meer dan 4000 citizen developers applicaties met het Power Platform.
Succesverhalen

Boskalis optimaliseert master data management voor HR met Profisee

Baggeraar Boskalis liep tegen grenzen aan in haar master data management. Profisee bleek dé flexibele, schaalbare oplossing voor verdere groei. Als enige Nederlandse Profisee-partner ging Macaw een hechte samenwerking aan met Boskalis, met waardevolle resultaten als gevolg.
Succesverhalen

Macaw helpt FrieslandCampina de productiviteit van medewerkers te verhogen via low-code/no-code apps

FrieslandCampina is een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie die teruggaat naar 1871. Het bedrijf verwerkt melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Samen met de ruim 15.000 leden-melkveehouders beheert FrieslandCampina de gehele productieketen van gras tot glas. Door continu te innoveren, wil het zuivelbedrijf groei voor iedereen stimuleren.
Succesverhalen

Content Hub bespaart 80 procent van de IT-werktijd

Aktion Mensch is de grootste particuliere sociale financieringsorganisatie in Duitsland. Het ondersteunt maandelijks tot 1.000 sociale projecten, met als doel de levensomstandigheden van mensen met een handicap te verbeteren en de integratie in de samenleving te bevorderen. Dit wordt mogelijk gemaakt door ongeveer vier miljoen loterijdeelnemers. Om kosten te besparen en zowel de efficiëntie als het werkplezier te verhogen, koos Aktion Mensch voor content hub van Sitecore.
01 / 05
Contact