Macaw.nl/Digital Marketing & Commerce

Digital Marketing & Commerce

Creëer samen met Macaw onderscheidend vermogen voor jouw merk en verhoog de ROI van je marketing inspanningen.
Meer ontdekken

Uitdagingen in the Era of AI

In de dynamische wereld van vandaag staat de Chief Marketing Officer (CMO) voor een unieke uitdaging: zich onderscheiden in een zee van digital sameness. Digitalisering en AI veranderen de spelregels en CMO’s worstelen vaak met het rendement op investeringen. Want ook marketingeuro’s kun je maar één keer uitgeven. Merken moeten nu meer dan ooit innovatief en authentiek zijn om de aandacht van hun doelgroep te trekken en bestaande klanten vast te houden.

Marketingstrategieën op maat voor jouw merk

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. We helpen CMO’s door het complexe digitale landschap te navigeren en zetten ons in om jouw merk te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. Door de combinatie tussen data, technologie en creativiteit te maken, ontwikkelen we strategieën op maat die resoneren met jouw unieke merkidentiteit en bedrijfsdoelstellingen.

Of het nu gaat om het optimaliseren van je websiteplatform, branding en contentstrategie, of het implementeren van geavanceerde data-analyse en AI-technologieën, ons team staat voor je klaar. Met een track record bij bedrijven als ABN AMRO en KLM zijn we in staat om jouw digitale marketing naar het volgende niveau te tillen.

Meer weten? Neem contact op of lees onderstaand meer over onze dienstverlening.

Haal maximale toegevoegde waarde uit je Digital Experience Platform

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in digital? Dit whitepaper benoemt de grootste challenges voor de CMO en de CTO bij het inzetten van een Digital Experience Platform. Én biedt je concrete handvatten om van jouw DXP organisatie breed een succes te maken. Lees meer of download het whitepaper direct.

Lees het whitepaper
Partnerships

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partnership

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Sitecore partner? Als Platinum Implementatie Partner beschikt Macaw over diepgaande expertise, de best gekwalificeerde medewerkers en uitgebreide ervaring met toonaangevende ondernemingen zoals Heineken en Schmitz Cargobull. Hiermee zetten we voor iedere opdrachtgever de beste oplossing neer!

Contact