Macaw.nl/Digital Marketing en Commerce

Digital Marketing & Commerce

Marketing en technologie groeien steeds meer naar elkaar toe. Macaw helpt je om meer conversie te bereiken.
Meer ontdekken

Met onze Digital Marketing en Commerce expertise helpen wij organisaties bij het creëren van impactvolle ervaringen om zo sterke merkwaarden en vertrouwen bij klanten op te bouwen. Samen met de klant halen we het beste uit marketingtechnologie, ontwerpen we geïntegreerde customer journeys en zetten we hiervoor omnichannel digitale kanalen in. Hier gebruiken we werkelijke inzichten en ‘design thinking’ voor.

Digital Marketing maakt van klanten trouwe fans

Marketing en technologie groeien steeds meer naar elkaar toe. Met geautomatiseerde systemen zorg je ervoor dat je je klanten en hun gedrag beter leert kennen. Zo kun je slim aanhaken op hun situatie en voorkeuren. Een belangrijke basis om je klanten te transformeren naar trouwe fans.

Digital Marketing & Commerce expertises

Macaw verzorgt de volgende marketing en e-commerce services en helpt je graag met:

 • Design en merkbeleving.
 • Customer Experience: betere engagement en interactie tussen de klant en jouw merk.
 • Marketing automation.
 • E-commerce: voor de klant gaat het niet alleen om online winkelen, het gaat om de complete klantervaring. Experience commerce is dan ook de volgende stap, na de standaard e-commerce oplossingen.
 • Conversie optimalisatie: het verhogen van het aantal transacties.
 • De inzet van Data Science, Analytics en Artificial Intelligence.
 • Digital marketing operations: we brengen onze expertise op het gebied van processen en technologie bij elkaar om een succesvolle Marketing Operations te genereren voor strategie, ontwikkeling, testen van klant activatie, analysis en reporting.

Inzet van Digital Experience en Customer Data Platform

Macaw maakt digital marketing effectief door de inzet van het Digital Experience platform en het Customer Data Platform. Klanten laten online en offline sporen achter die veel zeggen over hun omgeving, voorkeuren en gedrag. Door deze samen te voegen met andere data (bijvoorbeeld afkomstig van voorspellende modellen) ontstaat een uitgebreid klantbeeld.

Door gebruik van het Macaw Digital Experience platform (op basis van Sitecore) beschik je over een Customer Data Platform, waarmee je veel gerichter adverteert via verschillende kanalen zoals je website, webwinkel en social media. Ook kun je klanten op die manier een persoonlijk aanbod doen.

Meer weten over Digital Marketing & Commerce?

Wil jij jouw klant helpen? Zodat ze sneller vinden wat ze nodig hebben? Dat ze zich bijzonder en begrepen voelen? Neem dan contact met ons op.

Meer Digital Marketing & Commerce
01 / 03 03
Digital Marketing
Automatiseer je systemen waardoor je je actieve doelgroepen beter leert kennen en slimmer inhaakt op de behoeften van je klant.
Conversion Optimization
Maak slim gebruik van aanwezige informatie en systemen waarmee je de online en offline conversie verhoogt.
Commerce
Meer omnichannel sales door slimme analyse van doelgroepverkeer over alle kanalen heen en verhoogde cross- en upsell door geavanceerde marketinginstrumenten.
Blog

De 5 W-vragen voor conversie optimalisatie

Wil jij de conversie van je digitale kanalen verhogen, maar weet je niet waar je moet beginnen? De 5 W-vragen uit dit blog helpen jou en je team om de juiste start te maken met conversie optimalisatie.

conversie verhogen

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw denkt graag mee

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van onvergetelijke klantervaringen en verhoogde medewerkersproductiviteit. Weten hoe? Maak een afspraak of bel ons.

macaw nederland contact
Contact