Hyperautomation met Macaw: transformeer jouw bedrijfsprocessen

Ontgrendel de kracht van hyperautomation: vereenvoudig processen, verhoog productiviteit en behaal betere resultaten.
Meer ontdekken
Ontdek hoe Macaw’s expertise in hyperautomation jullie processen naar een hoger niveau tilt. Met de kracht van het Power Platform en AI bieden we op maat gemaakte oplossingen die niet alleen de efficiëntie verhogen, maar ook het werkplezier verbeteren. Stap samen met ons in de toekomst van bedrijfsautomatisering en zet de stap naar een gestroomlijnde en innovatieve werkomgeving.

Wat is hyperautomation?

Hyperautomation is een vorm van digitale transformatie en gaat verder dan procesautomatisering. Bij procesautomatisering kijken we welke digitale oplossing snel de meeste tijd- en geldbesparing oplevert. Bij hyperautomatisering is digitalisering het hoofddoel en is optimale efficiëntie het resultaat.

Omarm de toekomst met hyperautomation, waarbij AI, RPA, Cloud-flows en app development worden gecombineerd om taken te automatiseren, workflows te stroomlijnen en de productiviteit te verbeteren. Zeg vaarwel tegen handmatige processen terwijl we de operatie stroomlijnen, bedrijfsprocessen optimaliseren om betere resultaten te behalen.

Hyperautomation: stroomlijn bedrijfsproccesen met Macaw

Macaw helpt klanten met het identificeren, kwantificeren, optimaliseren, digitaliseren en uiteindelijk automatiseren van processen op basis van Microsoft Power Platform technologie. Met ons team van low-code experts, en jullie kennis van processen, transformeren we samen jullie way-of-working tot een volledig geautomatiseerd en efficiënt proces.  

Samen duiken we in de kern van jullie organisatie om de knelpunten en uitdagingen bloot te leggen. Op basis van deze inzichten ontwikkelen we een heldere roadmap en verbinden we ons aan een gezamenlijk doel. Door stap voor stap oplossingen te implementeren, volgens deze roadmap, en door continu de belangrijkste gebruikers bij het proces te betrekken, creëren we een op maat gemaakte oplossing. Deze sluit naadloos aan bij de behoeften van jullie team, wat niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook zorgt voor meer werkplezier en tijd voor innovatie binnen het team.

Integratie van applicatiemodernisering in jullie hyperautomation strategie

Een essentieel onderdeel van de hyperautomation reis is het stroomlijnen en optimaliseren van je applicatielandschap. Macaw biedt de expertise om de return on investment (ROI) te maximaliseren door met een combinatie van low-code en pro-code verouderde systemen te transformeren. Onze specialisten zetten het 6R-model in om een grondige analyse van jullie bestaande applicaties uit te voeren, waarna we samen werken aan het moderniseren van jullie IT-infrastructuur. Deze aanpak maakt het mogelijk om verouderde systemen te evolueren naar wendbare en toekomstgerichte oplossingen, perfect passend binnen de hyperautomation strategie van jullie organisatie.

Waarom kiezen voor Macaw?

  • Bewezen expertise: Macaw heeft jarenlange ervaring in het implementeren van Microsoft-technologie voor klanten in verschillende sectoren. We hebben meerdere Microsoft Valuable Professionals ( MVP’s) in huis die optreden als trusted advisors voor onze klanten en zijn trots bezitter van Microsoft’s advanced specialization: Low Code Application Development.
  • Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jullie specifieke eisen en doelstellingen.
  • Ondersteuning van begin tot eind: Van strategie en design tot implementatie en support , we bieden uitgebreide ondersteuning in elke fase van jullie transformatie.
  • Continue innovatie: Macaw blijft vooroplopen door continue de nieuwste technologieën en methodologieën te verkennen om cutting-edge oplossingen te leveren.

Automatiseer jouw bedrijfsprocessen

Meer weten over hyperautomation of een keertje sparren? Onze experts staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact op.

Meer over het Power Platform

Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents met het Power Platform.

power platform

Lees het whitepaper
Case

Macaw helpt FrieslandCampina de productiviteit van medewerkers te verhogen met low code

FrieslandCampina is een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie die teruggaat naar 1871. Het bedrijf verwerkt melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Samen met de ruim 15.000 leden-melkveehouders beheert FrieslandCampina de gehele productieketen van gras tot glas. Door continu te innoveren, wil het zuivelbedrijf groei voor iedereen stimuleren.

Case

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bierbrouwer Heineken heeft na 150 jaar natuurlijk geen introductie nodig. Met meer dan 300 biermerken in 190 landen heeft het bedrijf een koppositie. Maar om deze te behouden, moet de multinational efficiënter werken via digitale innovatie. Met behulp van het Power Platform en Microsoft partner Macaw doen medewerkers dat zelf, snel én gecontroleerd. “Na 2 paar jaar hebben 4000 medewerkers al 8000 Power Apps gebouwd. Dat is natuurlijk waanzinnig.”

Heineken_citizen_developer
Taking the next steps
01 / 03 03
Inspiration Workshop
Wat is Low-Code development en wat is er allemaal mogelijk met het Power Platform? Tijdens de Inspiration Workshop nemen wij jullie mee in de mogelijkheden van Low-code development met Power Platform.
Discovery Workshop
Benieuwd naar de waarde van het Power Platform voor jullie organisatie? Tijdens een Discovery workshop bekijken wij jullie bedrijfsdoelen en de impact die het Power Platform hierop kan maken.
Power Platform Governance Approach
Tijdens dit traject bekijkt Macaw wat er al gerealiseerd is op het platform en hoe de huidige implementatie eruitziet. Daarna adviseert Macaw in samenwerking met de klant over de inrichting van het platform en realiseert de eerste stappen in de implementatie.
Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact