Macaw.nl/Copilot Studio

Copilot Studio

Copilot Studio is een veelzijdig AI-conversatieplatform van Microsoft waarmee je eenvoudig krachtige, meertalige chatbots ontwerpt en implementeert voor een breed scala aan interactieve toepassingen. Een custom chatbot bouwen? Het kan met Copilot Studio.

Wat is Copilot Studio?

Microsoft Copilot Studio is een AI-conversatieplatform dat het mogelijk maakt om krachtige AI-gestuurde chatbots te creëren, geschikt voor alles van eenvoudige FAQ-antwoorden tot complexe interactieve probleemoplossingen. Het is een onderdeel van het Power Platform waarmee zowel citizen developers als professionele developers interactieve  bots kunnen realiseren. Copilot Studio ondersteunt meertalige communicatie via websites, mobiele apps, Microsoft Teams, of elk ander kanaal dat het Azure Bot Framework ondersteunt.

Hoe werkt Copilot Studio?

  • Ontwerp: gebruik de uitgebreide conversatieontwerptool en grafische interface om complexe gesprekken te creëren voor jouw chatbot.
  • Verbindt: connect met de 1000+ bestaande connectoren om vragen te stellen aan jouw data of direct acties uit te laten voeren. Het is ook mogelijk om je eigen custom integratie te realiseren.
  • Publiceer: wanneer een conversatie met de daarbijhorende acties gerealiseerd is, moet hij worden opgeslagen als conversatie plugin. Een conversatie plugin kan toegevoegd worden aan een nieuwe chatbot of aan een bestaande Microsoft Copilot.

Alles op één centrale plek

Wat Copilot Studio onderscheidend maakt is de allesomvattende platform gedachte. Alles wat nodig is voor het levenscyclusbeheer van aanpassingen op bestaande of custom copilots bevindt zich op één plek.

Samen sterker

Power Virtual Agents is onderdeel geworden van Copilot Studio en daarmee heeft Copilot Studio een sterke connectie met de andere Power Platform tools. Hier houdt het echter niet bij op. Copilot Studio zorgt dat het goed samenwerkt met andere AI-zwaargewichten als Azure OpenAI Studio, Azure Cognitive Services, Azure Bot Service en meer. Dit maakt dat Copilot Studio klaar is om de meest ingewikkelde uitdagingen op te lossen.

Macaw & Microsoft: jouw gids in the Era of AI

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken, Nutreco en TataSteel. We hebben een uitgebreid trackrecord op het gebied van innovatie en zijn in staat van A tot Z met de klant mee te denken. Een keertje sparren? Neem contact op.

Versnel innovatie met het Power Platform

Maak chatbots, analyseer data, ontwikkel oplossingen en automatiseer processen met het Power Platform.

power platform

Lees het whitepaper
Contact