Macaw.nl/Inspiratie/Podcasts/AI: de sleutel tot slimmer kennismanagement en document automation

AI: de sleutel tot slimmer kennismanagement en document automation

De voordelen, valkuilen en praktijkvoorbeelden van document AI met experts Rudy Doornewaard, William Vroegindewey en onze podcast host Harry Boers.

kennismanagement
De voorbereidingen op AI zijn hét agendapunt binnen elke boardroom. In deze podcastaflevering hebben we het over de toegevoegde waarde van AI in het kader van kennismanagement en document automation.

Iedere organisatie heeft tonnen aan ongestructureerde documenten – en dus kennis – op de planken liggen waar niemand iets mee doet. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de kennis van medewerkers die vertrekken of met pensioen gaan? Ontdek samen met experts Rudy Doornewaard van Microsoft, William Vroegindewey en onze host Harry Boers hoe je met AI meer waarde uit de documenten van jouw organisatie haalt en informatie toegankelijker maakt. Zo verbeter je zowel kennismanagement als de employee experience.  

Rudy en William bespreken onder andere de voordelen, valkuilen en praktijkvoorbeelden van document AI. Daarnaast geven ze tips wat je kunt doen om met deze vorm van innovatie aan de slag te gaan. Tagging, metadata, hot storage en technologieën als Microsoft Syntex, ofwel Sharepoint Premium, passeren de revue. Tot slot werpen ze een blik op de toekomst. Waar kunnen we over gaan dromen?

Bekijk de podcast met video

Luister op Spotify

Luister meer afleveringen
Contact