Macaw.nl/Downloads/Zo creëer je een fantastische Employee Experience

Zo creëer je een fantastische Employee Experience

Dit whitepaper vertelt hoe technologie een bijdrage levert aan de employee experience, en hoe je personeel niet alleen efficiënt en productief kunt inzetten, maar ook hoe de inzet van tech echte ambassadeurs van hen maakt.

employee experience

De werkplek anno 2023

De coronapandemie is het grootste sociale experiment ter wereld gebleken. Met miljoenen tegelijk werkten we vanuit huis, en niet op kantoor. Op veel gebieden was het een geslaagd experiment; mensen werden productiever, kregen minder reistijd en meer focustijd. Hybride werken zoals we dat nu kennen, is echter nog sterk in ontwikkeling en bracht vele uitdagingen met zich mee. Ook heeft bijna elke organisatie inmiddels wel te maken met de war on talent. Hoe vind en behoud je talent? Strategisch nadenken over de juiste employee experience is de sleutel tot succes!

Employee Experience: HR & IT slaan de handen ineen

Technologie is onmisbaar wanneer we het over de digitale werkplek en employee experience hebben. De juiste inzet zorgt voor een verhoogde medewerkerstevredenheid, betrokkenheid, minder retentie, innovatie en heeft een directe weerslag op klanttevredenheid. Het wordt tijd dat HR en IT de handen ineenslaan.

In dit whitepaper vertellen we je hoe technologie een bijdrage levert aan de employee experience, en hoe je personeel niet alleen efficiënt en productief kunt inzetten, maar ook hoe de inzet van tech echte ambassadeurs van hen maakt.

Ter inspiratie alvast een greep uit de mogelijkheden waarop technologie medewerkers ondersteund:

  • Automatiseren van repeterende taken.
  • Verbetering van communicatie en kennisdeling binnen de organisatie.
  • Flexibel werken en een betere balans tussen werk en privé.
  • Opleiding en ontwikkeling zoals e-learning.
  • Administratieve processen digitaliseren.
  • Versnellen en voorspellen middels AI-gevoede applicaties.
Employee Experience: HR & IT slaan de handen ineen

Employee experience

Lees het whitepaper
Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact