Macaw.nl/Inspiratie/Podcasts/Zo creëer je workplace innovation

Zo creëer je workplace innovation

Employee empowerment heeft als doel om de betrokkenheid, productiviteit en algehele tevredenheid van werknemers te verbeteren. Workplace innovation draagt daar in belangrijke mate aan bij. Maar hoe organiseer je die innovatie op de werkvloer?

workplace innovation

Thuiswerken tijdens corona was het grootste sociale experiment dat ooit op aarde heeft plaatsgevonden. Werk en de organisatie ervan is radicaal veranderd. Nu zoeken organisaties naar de beste manier om werk en verbinding zo optimaal mogelijk in te richten.  

In deze podcast verkent onze host, Harry Boers (Digital Strategist, Macaw) met Marco van Gelder (Senior Consultant, Veldhoen + Company) en William Vroegindeweij (Employee experience-expert, Macaw) de mogelijkheden van workplace innovation. Wat zijn de wensen van werknemers én werkgevers, hoe blijven mensen achter een beeldscherm met elkaar in verbinding en welke maatregelen kun je nemen om workplace innovation echt goed te organiseren?

De take aways van deze podcast 

  • Wat verstaan we onder workplace innovation?
  • Hoe ga je als bedrijf om met de veranderende wensen en eisen van werknemers?
  • Tips om workplace innovation handen en voeten te geven.

Bekijk de podcast met video

Veldhoen + Company

Veldhoen + Company is een wereldwijd, onafhankelijk werkplekadviesbureau dat organisaties over de hele wereld helpt nieuwe manieren van werken te verkennen door middel van activiteiten. Als grondleggers van Activity Based Working zijn zij pioniers op het gebied van een holistische, gegevensgestuurde benadering van werkplekstrategie en verandermanagement. Zo bouwen zij voort op deze fundamenten om een betere wereld van werk te creëren.

Partnerships

Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

Contact