Get ready voor low code development

Optimaliseer de inrichting en governance van het Microsoft Power Platform met Macaw. Als gespecialiseerd low code partner helpen wij je om veilig en efficiënt met het platform te innoveren.
Meer ontdekken

Innoveren met low code development

Als IT Manager ben je constant bezig IT en Business met elkaar in lijn te brengen en de groeiende vraag naar digitale oplossingen te bedienen. We moeten allemaal meer doen met minder en willen ons werk steeds efficiënter uitvoeren. Low code platformen bieden uitkomst voor deze uitdaging, daarmee bouwen zowel IT professionals als niet technische medewerkers digitale oplossingen.

Is jouw organisatie overtuigd van de kracht van een low code platform zoals het Microsoft Power Platform? Macaw helpt organisaties met de inrichting van het Power Platform, zodat governance, security en compliance gewaarborgd zijn. Of je nu begint met implementeren of al jarenlang met het platform werkt, governance blijft topprioriteit in de snel veranderende wereld van low code development. 

Low code development: governance is onmisbaar

Governance is in elke fase van je low code journey cruciaal. Het garandeert een gestructureerd en veilig gebruik van het Power Platform binnen je organisatie, minimaliseert risico’s zoals datalekken en compliance-overtredingen, en stelt je in staat de volle innovatiekracht van low code development te omarmen zonder de grip op je IT-omgeving te verliezen.

Bij Macaw begrijpen we dat zowel nieuwe als ervaren Power Platform-gebruikers unieke behoeften hebben als het gaat om governance. Daarom beginnen we met het definiëren van de specifieke waarde die het platform voor jou moet leveren: wat zijn je doelen met deze technologie? Op basis van onze bewezen best practices bieden we advies op maat voor de optimale inrichting van je platform of evalueren we je huidige gebruik. Samen ontwikkelen we een heldere roadmap met concrete stappen die ervoor zorgen dat het Power Platform daadwerkelijk waarde toevoegt aan je organisatie.

Macaw: gespecialiseerd low code partner

Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van innovatie en technologie, tilt Macaw jouw low code ambities naar een hoger niveau. Onze expertise in het Power Platform, erkend door onze Microsoft Advanced Specialization en strategische partnership met Microsoft, maakt ons meer dan een leverancier; we zijn jouw partner in innovatie. Ons team, inclusief Microsoft’s Most Valuable Professionals (MVP’s),  staat klaar om samen met jou de nieuwste innovaties te verkennen en toe te passen.

Klaar om de kracht van low code te ontdekken? Neem contact op, onze experts helpen je graag verder.

Meer over het Power Platform

Analyseer data, ontwikkel oplossingen, automatiseer processen en maak virtual agents met het Power Platform.

power platform

Lees het whitepaper
Case

Macaw helpt FrieslandCampina de productiviteit van medewerkers te verhogen met low code

FrieslandCampina is een van de grootste zuivelondernemingen ter wereld met een coöperatieve traditie die teruggaat naar 1871. Het bedrijf verwerkt melk van melkveebedrijven tot een groot assortiment aan zuivelproducten en -ingrediënten. Samen met de ruim 15.000 leden-melkveehouders beheert FrieslandCampina de gehele productieketen van gras tot glas. Door continu te innoveren, wil het zuivelbedrijf groei voor iedereen stimuleren.

Case

Heineken b(r)ouwt razendsnel digitale toekomst met het Power Platform

Bierbrouwer Heineken heeft na 150 jaar natuurlijk geen introductie nodig. Met meer dan 300 biermerken in 190 landen heeft het bedrijf een koppositie. Maar om deze te behouden, moet de multinational efficiënter werken via digitale innovatie. Met behulp van het Power Platform en Microsoft partner Macaw doen medewerkers dat zelf, snel én gecontroleerd. “Na 2 paar jaar hebben 4000 medewerkers al 8000 Power Apps gebouwd. Dat is natuurlijk waanzinnig.”

Heineken_citizen_developer
Taking the next steps
01 / 03 03
Power Platform governance assessment
Zijn jullie al bezig met het inrichten van het Power Platform en willen jullie dit toetsen op basis van onze best practices? Onze experts helpen je graag verder.
Discovery workshop
Benieuwd naar de waarde van het Power Platform voor jullie organisatie? Tijdens een Discovery workshop bekijken wij jullie bedrijfsdoelen en de impact die het Power Platform hierop kan maken.
Power Platform governance approach
Tijdens dit traject bekijkt Macaw wat er al gerealiseerd is op het platform en hoe de huidige implementatie eruitziet. Daarna adviseert Macaw in samenwerking met de klant over de inrichting van het platform en realiseert de eerste stappen in de implementatie.
Facts & Figures
Over Macaw

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

25+
Jaar ervaring als full service partner in digitale transformatie
150+
We helpen klanten als Heineken, VGZ, ABN AMRO, Jumbo en ANWB succesvol te zijn
450+
Talenten die werken vanuit Nederland, Duitsland en Litouwen
3
Partners: Microsoft, Sitecore en Profisee.
4
Platformen voor jouw succes: Digital Marketing & Commerce; Business Applications; Data, Analytics & AI; Collaboration & Modern Workplace
8
Onze klanten beoordelen onze service met een 8.
01 / 06
Contact