Macaw.nl/Diensten/App Innovation

App Innovation

Hoe App Innovation en System Integration jouw organisatie weer wendbaar maken.
Meer ontdekken

Voorsorteren op de toekomst met App Innovation

Bedrijven staan voor een uitdaging op het gebied van business processen en apps: hoe bepaal ik welke technologie ik wel en niet toepas en wanneer? Macaw is een expert op het gebied van App Innovation en System Integration. Hiermee los je niet alleen je huidige problemen op, maar sorteer je ook voor op de toekomst.

Onoverzichtelijk systeem

Een veel voorkomend obstakel voor technische innovatie bij bedrijven is dat hun bedrijfsapps- en systemen in de loop der jaren zonder een duidelijke visie zijn gegroeid. Hierdoor veranderen ze een onoverzichtelijk systeem. Dit weerhoudt jouw bedrijf ervan om verder te innoveren en slimme toepassingen in te voeren die de organisatie verder helpen. Om een slag te maken zet je een agile-systeem in. App Innovation en System Integration zijn hiervoor de juiste methodes. En natuurlijk een expert als Macaw om de operatie uit te voeren.

Het doel: data beschikbaar stellen voor je werknemers

Het doel is om je systeem en apps niet meer náást elkaar te laten werken, maar mét elkaar. Dit kan met behulp van App Innovation en System Integration. Datastromen worden zo inzichtelijk voor werknemers. Door werknemers vervolgens toegang te geven tot deze datastromen kunnen zij hiermee aan de slag en ondersteun je jouw werknemers optimaal om het werk efficiënt uit te voeren.

De ultieme vorm van System Integration

Vanuit Macaw bieden we hiervoor het Microsoft Power Platform aan. Dit is de ultieme vorm van System Integration, omdat het je werknemers in staat stelt om zelf business apps te bouwen. Lees hier meer over het Microsoft Power Platform.

Wil je meer weten over hoe we door App Innovation en System Integration jouw huidige applicatiearchitectuur kunnen transformeren in een flexibel en schaalbaar landschap? Bekijk dan deze webinar. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer Business Apps
01 / 02 02
Application Integration
Technologische ontwikkelingen halen elkaar bijna dagelijks in. Macaw helpt je bij de vernieuwing van je softwarelandschap.
Power Platform
Het Microsoft Power Platform biedt medewerkers de mogelijkheid om zelf business apps te bouwen. En Macaw helpt je daarbij.
Whitepaper

5 vragen & 5 antwoorden over jouw IT-infrastructuur

Vertoont jouw infrastructuur kenmerken van veroudering en loopt de IT-afdeling regelmatig tegen problemen op? Lees het whitepaper en ontdek aan de hand van 5 vragen en 5 antwoorden hoe App Innovation jouw IT-omgeving kan moderniseren.

app innovation

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact