Microsoft 365: De Toekomst van Samenwerken en Productiviteit

Met de kracht van cloud en AI laat Microsoft 365 de productiviteit, creativiteit en samenwerking in jouw organisatie groeien.  

In de moderne werkwereld is Microsoft 365 onmisbaar. Dit platform combineert topklasse productiviteitsapps met essentiële beveiliging en compliance, waardoor je werkwijze volledig transformeert. Maar wat maakt Microsoft 365 zo speciaal? 

Drie Stappen naar Veilige Samenwerking 

 1. Bouw een solide Zero Trust-fundament: Begin met het beveiligen van alle identiteiten, apparaten en apps. 
 2. Stroomlijn beheer van eindpunten: Dit verbetert de ervaring voor zowel IT-beheerders als medewerkers. 
 3. Ontketen productiviteit: Verbind mensen en ontdek nieuwe manieren van werken, terwijl je operationele kosten en complexiteit minimaliseert.

Microsoft 365 is niet zomaar een set apps. Het is het meest complete en veilige cloudplatform dat je business naar een hoger niveau tilt. Werk waar en wanneer je wilt met vertrouwde apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer. Maar het gaat verder dan dat. Met de kracht van Artificial Intelligence (AI) helpt Microsoft 365 je business te transformeren. 

Eén Geïntegreerd Platform  

Of je nu documenten creëert in Word, bestanden deelt via OneDrive, vergaderingen houdt in Teams of gegevens analyseert in Excel, alles is mogelijk op één platform. En centraal binnen dit platform staat Microsoft Teams. Vooral sinds de COVID-pandemie is Teams een vaste waarde op vele computerschermen. Communiceer in realtime via chat, audio en video. Dankzij de naadloze integratie met andere Microsoft 365-applicaties, zoals Outlook en SharePoint, heb je altijd alle tools binnen handbereik. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig, snel en leuk. 

Innovatie Stopt Nooit: AI en CoPilots

De cloud-technologie zorgt ervoor dat innovaties sneller bij de gebruiker komen. Een van deze innovaties is Microsoft CoPilot voor M365. Deze nieuwe toevoeging maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om je te ondersteunen bij het schrijven van documenten, het maken van presentaties en nog veel meer. Microsoft CoPilot is niet zomaar een editor; het is je persoonlijke coach die je helpt je creatieve potentieel te ontketenen. Of je nu een beginner of een expert bent, Microsoft CoPilot staat je bij elke stap bij. 

Andere voordelen van Microsoft 365 

Microsoft 365 is niet alleen een toolset; het is een ecosysteem dat is ontworpen om bedrijven te helpen floreren in een digitale wereld. Hier zijn enkele voordelen die je misschien nog niet kent: 

 • Personalisatie: Versterk je merkidentiteit door documenten en vergaderingsachtergronden in je eigen huisstijl te maken en een zakelijk e-mailadres in te stellen met je eigen domein. 
 • Geavanceerde Cyberbeveiliging: Geniet van gemoedsrust met bescherming tegen ransomware, phishing en andere cyberbedreigingen. Microsoft 365 zorgt voor een veilige omgeving voor je gegevens en apparaten. 
 • Apparaatbeheer: Bescherm bedrijfsinformatie op zowel bedrijfs- als persoonlijke apparaten. In geval van verlies of diefstal kun je bedrijfsgegevens op afstand verwijderen. 
 • Diverse Abonnementsopties: Kies uit verschillende abonnementen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van je bedrijf, van basisproductiviteit tot geavanceerde beveiligingsopties. 
 • 24×7 Ondersteuning: Krijg toegang tot rond-de-klok ondersteuning, zodat je altijd hulp hebt wanneer je die nodig hebt. Plus, een schat aan online bronnen om je op weg te helpen. 

  Met Microsoft 365 ben je uitgerust met de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en te beschermen in het digitale tijdperk. 

  Microsoft 365 implementeren voor jouw business 

  Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken, Nutreco en TataSteel. We hebben een uitgebreid trackrecord op het gebied van employee empowerment en zijn in staat van A tot Z met de klant mee te denken. Een keertje sparren? Neem contact op. 

  Employee Experience: HR & IT slaan de handen ineen
  Technologie is onmisbaar wanneer we het over de digitale werkplek en employee experience hebben. De juiste inzet zorgt voor een verhoogde medewerkerstevredenheid, betrokkenheid, minder retentie, innovatie en heeft een directe weerslag op klanttevredenheid. Het wordt tijd dat HR en IT de handen ineenslaan.
  Lees meer
  Partnerships

  Microsoft & Macaw: strategische partners in digitale transformatie

  Op zoek naar een ervaren, gedreven en succesvolle Microsoft Gold Partner? Macaw heeft meer dan 25 jaar expertise in de Microsoft-stack, de best gekwalificeerde mensen en uiteenlopende ervaring door ons werk voor klanten als Heineken en TataSteel. We zijn in staat voor elke klant de beste oplossing neer te zetten. Meer weten over onze partnerships?

  Inspiratie

  Meer weten over de moderne werkplek? Lees een van onze blogs of luister een podcast.
  Alle artikelen
  Contact