Macaw.nl/Diensten/Application Integration

Application Integration

Een wendbaar IT-landschap.
Meer ontdekken

Borg je bestaansrecht met Application Integration

Technologische ontwikkelingen halen elkaar bijna dagelijks in. Macaw helpt je bij de vraag of jouw softwarelandschap niet verouderd is. Ons uitgangspunt hierbij is het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen die meer doen dan de initiële vraag van de klant te beantwoorden. Door oplossingen te ontwikkelen die de klant succesvol maken. Denk hier bij aan Business Apps, (Agile) Architecture, Consultancy, Modern Integration tot aan Azure.

Oplossingen voor Application Integration

En aantal oplossingen van system integration:

Business Application Platform

Veel interne businessprocessen zijn te vereenvoudigen in business-applicaties. Onze ervaring is dat IT vaak te weinig tijd heeft om dergelijke nieuwe oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. PowerApps stelt de business in staat om dit zelf te doen. Complexere apps kunnen door onze developers gebouwd worden. Welke oplossing je ook kiest, het is belangrijk om goed te monitoren waar de data uit de apps zich bevindt en hoe deze beveiligd is en blijft.

App Innovation

Macaw heeft verschillende stappen ontwikkeld om je te ondersteunen bij het transformeren van de huidige applicatiearchitectuur in een flexibel en schaalbaar landschap. Ons team helpt je op weg door in een paar dagen tijd de eventuele pijnpunten boven te halen door middel van een grondige kwaliteitsscan en vervolgens een advies uit te brengen.

Consultancy

De snelheid van technologische ontwikkelingen is dusdanig dat het voor veel developers lastig is om up to date te blijven. Onze consultants kunnen jouw developers on the job coachen en trainen. Dit kan per individu of per team op het gebied van o.a. cloud, nieuwe technologieën en ontwikkelingen.

Meer weten?

Neem contact op met een van onze experts.

Meer Business Applications
01 / 02 02
App Innovation
Hoe app innovation en system integration jouw organisatie weer wendbaar maken.
Power Platform
Het Microsoft Power Platform biedt medewerkers de mogelijkheid om zelf business apps te bouwen. En Macaw helpt je daarbij.

De werkwijze van Macaw

  • Strategy

    Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

  • Design & Build

    Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

  • Run & Optimize

    We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact