Macaw.nl/Downloads/Succesvolle migratie naar de cloud

Succesvolle migratie naar de cloud

Welke aandachtspunten zijn essentieel voor een succesvolle migratie naar de cloud? Lees het whitepaper.

cloud migratie

Is jouw organisatie klaar voor cloud migratie?

Hoewel veel organisaties de voordelen van de cloud inzien en de overstap proberen te maken, blijkt dit in de praktijk vaak een grotere uitdaging dan verwacht. Het goed in kaart brengen van alle behoeften rond IT- en businessprocessen is een complexe taak. Organisaties beschikken wel over een grote hoeveelheid data ten aanzien van het IT-landschap, maar deze is gefragmenteerd en verspreid over verschillende bronnen. Het is onduidelijk welke applicaties de bedrijfsvoering ondersteunen en welke relaties en afhankelijkheden er zijn tussen bedrijfsprocessen, applicaties, databases en de onderliggende infrastructuur. Hoe pak je de cloud migratie efficiënt aan?

Stappen voor de juiste cloud strategie

Het bepalen van de juiste strategie naar de cloud vormt voor veel organisaties een struikelblok. Waar moet je op letten? In dit whitepaper biedt Macaw handvatten en inzichten die je klaarstomen voor een succesvolle cloud transitie.

In het whitepaper lees je onder andere:

  • De 4 fases die bepalend zijn voor de overstap naar de cloud
  • Hoe werkt het Cloud transitie Assessment en wat zijn de voordelen?
  • Basiselementen voor transitie: alles over de cloud roadmap, cloud fundamentals en cloud security.
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact