Macaw.nl/Actueel/Nieuws/Macaw wint Sitecore’s award: Investment in Delivery Excellence

Macaw wint Sitecore’s award: Investment in Delivery Excellence

Sitecore Platinum Partner, Macaw, is trots winnaar van de Investment in Delivery Excellence award, uitgereikt door Sitecore!

Hoofddorp – July 10, 2023 – Macaw heeft Sitecore’s  “Investment in Delivery Excellence” award gewonnen. Dit bevestigt dat Macaw een expert is op elk gebied rondom Sitecore – van marketing tot klantenservice en van productkennis tot het leveren van oplossingen.

Macaw is Sitecore Platinum Partner en biedt daarmee diensten aan die het gehele Sitecore product portfolio omvatten, inclusief: Sitecore Experience Platform, Sitecore Experience Commerce en Sitecore Content Hub.

“Congratulations on your win of the Investment in Delivery Excellence award! I am so very excited for you – and your win is well deserved.” –  Michael Martell, Sitecore Partner Communications Manager.

Johan Taams, CEO Macaw: “Dit is geweldig nieuws, we zijn trots deze award te mogen ontvangen. Investeren in onze mensen is één van onze hoofddoelen en het is goed om te zien dat dit is opgevallen bij Sitecore. Felicitaties aan allen die hier aan hebben bijgedragen!

Boris Leenaars – Service Line Manager Digital Experience bij Macaw: “Deze award laat zien dat onze inspanningen om onze mensen te trainen niet onopgemerkt blijven. We breiden continu onze kennis uit, niet alleen in kwantiteit maar ook in de diepte gaan we tot het uiterste. We hebben een Sitecore Certified expert voor elke dienst die we leveren zodat we de beste kwaliteit kunnen leveren voor onze klanten!

Sitecore’s Partner of the Year Awards zijn in het leven geroepen om de tijd en investeringen te vieren die Sitecore partners steken in het ontdekken, verkennen en verkopen van Sitecore producten. Het is een kans om partners te erkennen die centraal staan in het helpen van Sitecore om uitzonderlijke ervaringen te creëren voor klanten over de hele wereld. 

Lees hier meer over de Sitecore awards.

Sitecore & Macaw: Platinum Implementation Partner

Als Sitecore Platinum Implementation Partner hebben we diepgaande kennis en uitgebreide ervaring om de beste Sitecore-oplossingen te bieden!

Read more
Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact
Contact