Macaw.nl/Diensten/Modern Workplace

Modern Workplace

De digitale werkplek gaat over meer dan technologie alleen.
Meer ontdekken

Wendbare organisatie met een Modern Workplace

De digitale werkplek van nu is in vele opzichten anders dan die van vijf jaar geleden. We stappen steeds meer af van de traditionele hiërarchische manier van het organiseren van informatie en data en gaan over op een horizontale benadering, waarbij alle componenten even belangrijk zijn. Dit zorgt ervoor dat jouw organisatie wendbaar is en zich eenvoudig kan aanpassen aan nieuwe technologische veranderingen.
Macaw helpt je graag bij het overstappen op deze nieuwe manier van werken.

Flexibiliteit van een Modern Workplace

In een traditionele werkomgeving staan alle componenten als een piramide op elkaar gestapeld. Dat lijkt heel logisch, maar het zorgt er wel voor dat als je één component wil veranderen, je ook minimaal een deel van de rest mee moet veranderen. Door je digitale werkplek zo in te richten dat de componenten horizontaal en naast elkaar samenwerken, kun je ze makkelijk aanpassen of veranderen zonder dat de rest van je applicaties daardoor wordt verstoord.

Hoe doe je dat? Onder meer door:

 • Je informatie op een andere manier te benaderen. In de digitale werkplek, zonder hiërarchie, zijn beveiligde servers en mappen niet meer voldoende. Afspraken en spelregels over wat je wel en niet met informatie mag, zijn van belang. De verantwoording verschuift hiermee meer en meer naar de medewerkers zelf.
 • Door de manier van werken te veranderen op medewerkers-niveau.
 • In de cloud te werken. Alle applicaties kunnen naast elkaar draaien én aan elkaar gekoppeld worden via automatisering. Valt er eentje weg, dan kun je makkelijk een nieuwe implementeren.

Een Modern Workplace voor iedere medewerker

Een modern workplace, en technologie in het algemeen, moet de werknemer zodanig ondersteunen dat hij of zij optimaal kan functioneren. Door medewerkers autonomer te laten werken met alle informatie, software, hardware en data die zij nodig hebben, kunnen zij excelleren. Dit resulteert in Employee Empowerment.

Dit is ook het punt waar Macaw zich onderscheid van veel andere dienstverleners. We kijken naar de impact op de hele business en niet alleen naar technologie.

Benieuwd wat Macaw voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

Meer Collaboration & Modern Workplace
01 / 01 02
User Adoption
Minstens net zo belangrijk als technisch mooie samenwerkingsoplossingen is dat mensen goed met deze oplossingen kunnen werken en deze volledig omarmen.
Smart Collaboration
Bij Macaw is samenwerken altijd onderdeel van een groter geheel, zoals het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Daarbij vinden we het belangrijk om niet alleen technologie toe te passen, maar dit vooral in te zetten om werknemers optimaal te ondersteunen.

De werkwijze van Macaw

 • Strategy

  Van brand identity tot ambitie, Macaw helpt bij het vormgeven van een succesvolle klantstrategie. Daarbij helpen wij om businesswaarde en doelen in kaart te brengen en een aantrekkelijke en heldere propositie te formuleren. Daarbij houden we continu focus op groei en effectiviteit. Als digital partner gebruiken we al 25 jaar onze disruptieve kracht van technologie en vindingrijkheid om de business van onze klanten digitaal verder te helpen en te innoveren.

 • Design & Build

  Van het uitwerken van concept en ontwerp, tot en met development en gebruikersadoptie, Macaw biedt je de tools die bijdragen aan geweldige klantervaringen en medewerkersproductiviteit. Ons team brengt een startup mindset en flexibele methodieken mee aan tafel. We helpen om bij onze klanten waarde te creëren in manieren die hun klanten verrassen, medewerkers beter in hun kracht zetten en hun operationele effectiviteit verbeteren.

 • Run & Optimize

  We zorgen dat jouw organisatie iedere dag beschikt over snelle, veilige en betrouwbare systemen die eenvoudig te schalen zijn. Uiteraard helemaal compliant en met oog op de mensen die ermee moeten werken. Naast het in stand houden van deze omgevingen zorgen we ervoor dat ze meebewegen met de veranderende wensen en eisen van jouw bedrijf.

Macaw | Full-service digital partner

What's your challenge?

Wij helpen je graag bij het creëren van een unieke klantervaring, het empoweren van je medewerkers en een optimale inrichting van IT. Dé ingrediënten voor een succesvolle digitale transformatie binnen jouw organisatie. Ben je op zoek naar een advies op maat of wil je een keertje sparren? Maak een afspraak of bel ons. Onze experts staan voor je klaar.

macaw nederland contact