Macaw.nl/Events/Webinars/Connect en empower je firstline workers

Connect en empower je firstline workers

Minder dan 25% van de firstline workers heeft de juiste tools om zijn of haar werk te doen. In dit webinar laat onze expert je zien hoe je jouw firstline workers in je organisatie integreert en de beste employee experience creëert. En niet te vergeten: hoe zit dat met de business value?

firstline workers

Hoe betrokken zijn jouw firstline workers?

Firstline workers, ze zijn de backbone van je organisatie en vaak de vertegenwoordigers van jouw merk. Zoals bijvoorbeeld baliemedewerkers, verpleegkundigen of fabrieksmedewerkers. Ze hebben veel praktijkkennis en bezitten een schat aan informatie. Zij zijn vaak de eerste die kansen weten te spotten of slimme verbeteringen op de werkvloer ontdekken. Maar, hoe betrokken zijn jouw firstline workers?

De praktijk leert helaas dat juist deze groep medewerkers zich vaak het minst ‘empowered’ voelt. Ze hebben weinig tot geen mogelijkheden en middelen om eenvoudig toegang te krijgen tot het digitale deel van de organisatie. Denk aan een monteur zonder vaste werkplek of een medewerker zonder bedrijfsemail adres. Hierdoor mist een groot deel – veelal het gezicht van de organisatie – belangrijke informatie en een stuk communicatie. Daarnaast is het delen van kennis en ervaringen lastig. Eindstand? Ze voelen zich minder betrokken bij de organisatie.

Minder dan 25% van de firstline workers heeft de juiste tools om zijn of haar werk te doen. – Microsoft

Connecten & empoweren

In het huidige tijdperk van digitalisering en COVID is het gat tussen de werknemers op de werkvloer, het kantoor en de thuiswerkers alleen maar groter geworden. En daarmee ook de behoefte naar connectie. Hoe integreer je jouw firstline worker in je organisatie en zorg je voor de beste employee experience? En, hoe levert dit ook business value op? Dat laat onze expert je in dit webinar zien.

Webinar take-aways

Ivo Swaag, Business Consultant Modern Workplace, bespreekt in een halfuur de volgende topics:

  • Wat is een firstline worker?
  • De kansen en uitdagingen van de firstline worker
  • Praktijkvoorbeelden en cases
  • Hoe transformeer je je firstline workers
  • Waar je kunt beginnen om je employee experience te verbeteren

firstline workers webinar

In dit webinar laat onze expert je zien hoe je jouw firstline workers in je organisatie integreert en de beste employee experience creëert.

Kijk het webinar
Microsoft Teams

Ivo Swaag | Business Consultant Modern Workplace

Meet the expert

Ivo werkt al meer dan 10 jaar als modern workplace specialist. In 2007 begon hij met SharePoint en is inmiddels de verbindende factor tussen Business en IT. Hij helpt klanten met vraagstukken als: hoe bereiken we onze business doelstellingen? Hoe faciliteren we onze medewerkers en klanten door de juiste techniek slim in te zetten? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers omgaan met veranderingen en nieuwe tools adopteren? Neem contact op als je vragen hebt of een keertje wilt sparren over jouw moderne werkplek. 

Macaw | Digitale Partner

Your guide in the Era of AI

Al meer dan 30 jaar is Macaw een pionier op het gebied van innovatie en technologie. Als jouw gids in the Era of AI, zetten we ons in om jouw organisatie te transformeren, future-proof te maken en sterk onderscheidend vermogen te creëren. We maken je succesvol door het leveren van innovatieve strategieën en oplossingen door de combinatie van data, technologie en creativiteit. Ons team heeft een bewezen track record bij bedrijven als Heineken en VGZ. Benieuwd in welke sleutelgebieden wij met marktleiders investeren om de kracht van AI te versnellen?

Contact